Johanna Kajson

Efter förskolan

3 bilder från vår eftermiddag här hemma efter att vi hade hämtat upp Charles….

 

 

Och August tittade på, vid ett tillfälle tog Charles min mobil och fotade denna bilden på sin lillebror:

 

 

Vi byggde tågbanan – alltid succé – och fikade på avokadosmoothie samtidigt…. Sen byggde vi med smålego, Charles nya favorit att hålla på med… Han följer instruktionerna noga och sätter bit för bit med enormt tålamod…

 

 

Och sen lagade vi och åt middag, Charles har badat och vi facetajmade med syrran och Donna en stund. Det var en fin-fin onsdagseftermiddag det där får jag säga! Och starten på dagen var inte dum den heller med bootcamp precis vid havet, den utsikten hjälper en helt klart när man känner sig svag och vill ge upp. Phu.

 

Imorgon däremot – då väntar en kul dag! Först ut är eventfrukost med Claudia på MJs och sen ska jag försöka shoppa klart julklapparna innan mamma hämtar upp August och jag ska klippa och färga håret och försöka jobba undan under tiden… Har två intervjuer jag inte hunnit svara på om endometrios bland annat så det ska jag ta tag i innan jag störtar hem med fräscht hår och byter av mamma så hon kan hämta Charles för det är ju mormorstorsdag… Och jag hoppas på att hinna jobba lite till på eftermiddagen, är en del att få på plats innan jul.

 

Nu ska jag mysa med Charles innan läggnig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.