Johanna Kajson

När flyttlasset gick från Stockholm till Skåne (på en dag).

 

Hemma i ”våras hus” som Charles säger…. Hemma i soffan, i min pyjamas och med två sovande söner och en massa tända ljus medan maken är ute och springer….  Vi har adventspyntat hela eftermiddagen och byggt legosatser, urmysigt! Och tvättat såklart, haha. Jag är sån som alltid packar upp väskorna direkt och organiserar upp allt, slänger in tvätt efter tvätt och liksom bara vill återställa och landa hemma så fort som möjligt och inte se ett spår av att man varit ute och rest. Till och med necessären packar jag upp direkt, jag vill ha känslan av hemma direkt.

 

Och på tal om hemma och vårt hus så är det exakt 2 år sedan vi flyttade hit idag. För två år sedan vaknade vi i vår lägenhet i Stockholm och på kvällen somnade vi i vårt hus här nere i Skåne. Det var en helt galen dag och flyttgubbarna kom vid 07 och packade in allt i lastbilen och körde ner för att sedan lasta in allt här sent på kvällen medan vi valde att flyga ner – att flytta från Stockholm efter 8 år i den staden och det enda stället som kändes som ”hemma” genom ett FLYG var rätt knäppt  och jag kan förstå ångesten som kom krypande ändå.

 

Har ni inte sett det så gjorde jag vloggar där man ser hela min känslo-bergochdalbana från morgonen till dagen efter när vi vaknade hemma i huset.

 

 

 

 

 

 

SÅ RÄTT DET BLEV!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.