Han vände sig från mage till rygg!! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Han vände sig från mage till rygg!!

HURRAA!!

 

Igår vände sig August från mage till rygg för första gången, heja!!

 

 

Man blir så löjligt stolt och glad, haha. Gullungen, nu ska vi ut och gå en promenad och få lite frisk luft innan det börjar regna igen, det är ju egentligen assistentdag idag men hennes dotter var sjuk så hon fick vabba och jag en lite ledigare dag. Var rätt skönt med tanke på förkylningen som hägrar så det gjorde inte så mycket.

 

 

 

Vad spännande att läsa om era tankar kring syskon på förskola!! Många körde på samma avdelning och som någon sa – oftast är det ju bara något år innan den stora byter till storbarnsavdelningen och det är ju sant. I vårt fall så känner vi till pedagogerna på avdelningen bredvid också (är vägg i vägg med Charles avdelning) så det känns tryggt, dessutom kommer August polare Ebba börja redan i vår så han kommer ju ha trygghet i henne där eftersom de ses nästa varje dag. Och så kanske det blir några andra 2018-kompisar också så det känns faktiskt som det passar våra killar bäst. Nära men ändå inte samma.

 

Nu blir det kaffe i termos och promenad – första gången jag kombinerar det men det känns riktigt mysigt i höstvädret!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Har två år exakt mellan mina. Pojkar. Valde att flytta upp storebror för att han ska få utvecklas utan att behöva ha “ansvar” över lillebror. Samtidigt som lillebror ska få utvecklas och ta sina egna beslut utan storebror som hjälp. I börjar gick dem tillsammans innan det var ordinarie personal på plats och visst lekte dem på vars ett håll många gånger, så förstår dem som säger att dem ändå inte är med varandra hela tiden. Valde ändå att välja att ha storebror på en avdelning med sina kompisar sedan dem började och lillebror bland dem som är i hans ålder. 3.5 och 1.5. Känner mig trygg med båda avdelningarna, pratar och ha bra kontakt med dem alla! Barnen får springa in till varandra och det händer att dem äter lunch eller mellanmål hos varandra, träffas på gården osv. Känns jättebra och barnen har aldrig visat sig otrygga eller ledsna 😊