Låt stå! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Låt stå!

Godmorgon efter en bättre natt för alla. SÅ SKÖNT och morgonen såg mest ut så här:

(SER NI?!!! SER NI SER NI SER NI?!!! RICKARD HAR PÅ SIG MYSBYXOR, HERRRREEGUUUD!!!! Bara det var extra mysigt, haha. De hade hockeymorgon med hockeylåtar, hockey på paddan och spelade hockeyspelet.)

 

 

Alltså hörreni – världens bästa läsare!  TACK TACK TACK för alla tips på gårdagens inlägg. Jag försöker verkligen, jag kämpar med era tips och det är verkligen löjligt att det kan vara så svårt. Blir sjukt irriterad på mig själv att jag som vuxen människa inte klarar av att sitta ner och låta det vara lite småstökigt ett par timmar – som någon sa så kan ju Rickard ta det och det kan och VILL han verkligen men han hinner inte för jag har röjt innan han kommer hem. Och det är mitt problem. Att jag inte kan skippa disken, tvätten och låta sakerna stå tills han kommer hem och har myst med barnen och sen istället låta honom röja eller att vi gör det tillsammans – för de timmarna i det småröriga hemmet får mitt sinne ur balans och jag känner stress och kli i kroppen. Så det är verkligen inte hans fel, det är mitt som inte kan låta det vara men jag ska öva och öva och öva.

 

Så – med det sagt tar jag lördag och ledigt med dessa älsklingarna:

 

 

Ha en fin lördag, var snälla mot er själva!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Jag är likadan, eller var och nu låter jag stöket finnas. Men det jag egentligen tänkte säga var att min granne fick ett väldans bra råd av sin svärmor, att bestämma EN dag när hon fick plocka/städa och nöja sig med det. Alternativt att du sitter en tid per dag (typ 10-20min) då du gör sånt och sen låter det va. Nog för att man behöver ta lite disk och eventuellt tvätta, men just städning och allt plock.. men vet själv hur svårt det kan vara så fortsätt kämpa på så hittar du nog en bra balans för just dig/er!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Tränar i detta nu. Ligger på soffan med en miljon leksaker, frukostskål osv framme. Gör ont i hela mig men försöker ligga kvar och att låta allt vara till efter läggning idag.