julpyjamasen för 49kr – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

julpyjamasen för 49kr

Innehåller annonslänkar

 

Godkväll från soffan, levande ljus och ett glas rött nu när kidsen somnade… Ja, jag unnade mig faktiskt ett glas rött denna jobbkväll i min ensamhet nu när jag skulle sitta i soffan och jobba. För jag kom på att jag är vuxen och bestämmer själv, haha.

Jag har haft tre mentorsamtal med tre olika Academydeltagare idag och sen hade jag bröllopsmöte med Sanna och John, vi har alltid så roligt på våra möten och de ger så sjukt mycket energi… Kommer bli ett dunderbröllop det där, bara att se dem toastmastra på Maja och Victors bröllop satte liksom stämningen för hur deras bröllop kommer vara. Kul!

 

Fotografer: Emma Eriksson och Sandra Moreira från Maja och Victors bröllop i somras.

 

Hur som, att vara mentor till mina elever på Great Weddings Academy är så otroligt givande, herregud vad roligt det är att bolla, peppa, stötta, komma på lösningar och hjälpa dem hitta sin väg. Både inom bröllop men även i livet – det blir ju lätt så när jag coacha att vi hamnar på livscoach-delen också. Idag var det ju torsdag och mormorsdag så mamma kom och avlastade och även pappa kom efter jobbet så vi åt middag tillsammans, mysigaste torsdagen på länge och Charles var så glad. Och jag med, för även om jag fortfarande ligger back i jobbet så hann jag sjukt mycket idag och ska hinna lite till ikväll. Mina jobbtorsdagar är guld värda – och barnens mormorsdag med. Win-win.

 

En helt annan grej – men en gullig läsare tipsade om att julpyjamaserna på HM fanns inne igen för 49kr i storlekarna 50-104, perfekt att syskonmatcha med  alltså!!

 

 

Tips, tips! Och när vi ändå är inne på tips-  nu har jag kört denna Wellainpackningen flera gånger och jag älskar den verkligen och jag är inte ensam, haha. Folk går bananas över doften på den och jag håller med!

 

Nu ska jag fortsätta jobba, ha en fin kväll – imorgon är det FREDAG gott folk!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons