Leksaker till 4 månaders bebis? – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Leksaker till 4 månaders bebis?

 

Helloooo och tjohoo och heeeej från höstsolen, det ser ut att bli en helt fantastisk dag här på Näset och det passar så himla bra just idag eftersom det är allra sista träningen med mammabootcamp. Nu har jag byggt upp kroppen i 6 veckor med ritkiga proffs på efter-förlossningen vilket känns så himla bra och jag har fått en ok-check på att springa och fortsätta styrketräna så nu ska jag fortsätta köra 2 dagar i veckan med deras uteträning och varva med lite yoga och lite löpning när det passar. Det viktiga är att fortsätta bygga styrkan för herregud vad kroppen tar stryk av att vara småbarnsmamma, ryggen är helt paj. Vi ska fira med utelunch efter, mysigt avslut och jag känner mig verkligen starkare nu än för 6 veckor sedan när jag började.

 

 

August sitter i babysittern och snickesnackar och jag packar ihop allt inför utflykten samtidigt och det slog mig att jag kunde fråga er briljanta läsare om tips på leksaker för en 4 månaders. Eller leksaker och leksaker, de behöver ju inget såklart men nu börjar ju livet där han faktiskt vill vara med, aktiveras och så och jag minns inte riktigt mer än babysittern, babygymmet, spegeln och sen sitter han ju gärna med vid matbordet och spanar på Charles när han pysslar och då passar jag på att hålla något framför honom som han kan försöka greppa.

 

 

Vad gör man mer för kul med en 4 månaders?

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. johannakajson
   johannakajson

   Ja några giraffer kör vi också på, han håller inte så länge så det är nog därför fet inte är så kul än 🙂

 1. Christina

  Hej Johanna, ett hett tips är mjuka böcker som bebisen kan sitta och pilla med. Det prasslar, är olika material och tyger och fina färger. Mina barn hade en jättesöt från märket Bellino med djur. Googla får du se om den finns kvar fortfarande. (Synd att jag inte har vår kvar då kunde du ju fått den..) Man kan ju också ta fram en liten låda och lägga i några lämpliga små köksredskap. Sådana enkla saker kan ju väcka en litens intresse! Kanske en liten speldosa? Hoppas du fick lite inspiration! Kram Christina

  1. johannakajson
   johannakajson

   Ja prasselboken är poppis, minns jag från Charles tid också. Åh speldosan ska jag leta upp också!!! Tack för tips!!

 2. Maria Kvist

  Åh jag tycker att alla leksaker från Lamaze var grymma för bebisen. Mycket färg & form & olika ljud med prassel etc, dyra men väldigt omtyckta!