HSP-mamman – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

HSP-mamman

 

 

WE DID IT! Ja, jag är en sån person som blir lite lätt stressad i hjärnan när jag tänker på att få ihop såna här dagar… Att få på både kids och mig kläder för att kunna vara på lekplatsen och träna och leka i regn, ha med torra kläder till lunchen efter som torra strumpor och ombyte vid olycka, ha med flaskor och termos och pulver och blöjor och allt möjligt till August… Att själv ha rätt kläder på mig och kunna få på mig något varmt efter träningen. Snacks. Packa ur gamla vagnen ur bilen och in med dubbelvagnen – alla såna där små grejor att rodda med och sen att försöka ha två nöjda ungar under såväl träning som lunchdejten – i mitt huvud kommer allt bli kaos och gråt när jag tänker på det och när det är är kaos och gråt så dränerar det mig totalt. Som HSP-person så tas det enormt mycket från mitt energikonto, jag vet inte om ni andra högsensitiva känner igen er?

 

Hur som – jag lyckades få till en mysig morgon OCH packa och trixa allt och kom i tid till träningen där vi satte igång. Barnen var taggade och August sov, sån jäkla tur att han hamnade rätt i sömnen just idag, phu.

 

 

Barnen var med på uppvärmningen och sen ville de leka på lekplatsen istället så vi tre mammor körde våra övningar på max och hjälptes åt att hålla koll, man skulle springa ett varv mellan varje övning så vi la oss på olika tempo för att någon alltid skulle vara kvar hos barnen. SÅ IMPONERAD av vårt teamwork – tänk att detta är mammor till Charles förskolekompisar. Vilken jäkla tur vi haft som hittat så härlig människor omkring oss här i Höllviken!!

 

Efteråt så packade jag in ett blött gäng i bilen (duggade smått, smått men var ändå såå friskt och skönt väder hela passet och regnskydden kom ju till användning minsann.) och så körde vi hem till en annan av mammorna som hade styrt dagens lunch till oss alla. Vi brukar ju ses med bebisarna men idag var alla stora kids med så det var fullt ös kan jag lova, haha. SÅ SLUT efter men ändå så glad för alla Charles OCH mina vänner. Fin förmiddag.

 

Vi var hemma vid två och hade myseftermiddag med spel, pyssel, bakning, pussel och sen lite Barbarapappa som avslut innan Rickard kom hem nu strax innan sju. Imorgon är det back to normal dock – Charles på förskolan och jag och August har jobbdag med min nya assistent. Kul!

 

Ha en fin kväll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Heja! Bra jobbat! Brukar också stressa upp mig innan om jag ska iväg med mina 2 killar på något utanför min comfort zone. Så skön känsla när man sen klarar det galant!!
  Och visst är det undebart att man kan hitta nya, härliga kompisar i ens barns kompisars föräldrar – vi flyttade typ samtidigt som er och har också haft sån himla tur!

 2. Elin

  Känner igen mig så mycket! För mig underlättar det att förbereda kvällen innan och ha gott om tid. Brukar dubbla tiden som jag tror att det tar. Allt för att minimera stress och att den känsliga hjärnan blir överhettad 😢. Var stolt över dig själv att du grejade dig och var snäll mot dig själv om du inte gör det. Vi gör så gott vi kan! Stor kram 💜

 3. Marie

  Jag brukar fixa allt dagen innan, lägga in vagn i bilen, packa allt som går redan på kvällen och lägga in i bilen eller i vagnen om vi ska gå ngnstans. 🙂 ta fram kläder till båda barnen och mig själv etc. allt för att underlätta på morgonen😊 bra jobbat idag❤️

  1. johannakajson
   johannakajson

   Jag bruuuukar göra det också men var så jäääkla trött och hade ont igårkväll så det blev inte. Men ja det är ju bäst!!!

Annons