Ikväll ska jag på dejt! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Ikväll ska jag på dejt!

 

Godmorgon fredag!

 

Hoppas ni haft en lugn, skön morgon och börjat dagen på mjukaste sätt. Här vaknade vi alla fyra i vår säng, vuxna med något mer nackspärr än barn men ändå sååå mysigt får jag säga… Vi smet ner till soffan och kollade TV och hade morgonmys alla fyra länge – en fördel när barnen vaknar tidigt helt klart!

 

 

Igår då… Ja, det var ju urnsättning för farfar som jag var med på tillsammans med pappa och faster…. Det var en rörig historia där de gjorde en massa fel men vi skrattade faktiskt åt det och det kändes som farfar var med på något sätt i röran…. Och skrattade med oss. Sen skulle vi till farfars hus och kika på allt vilket är tungt och jobbigt mitt i allt, jag var tvungen att gå ut och sitta på bänken flera gånger och bara gråta för det kändes som att inte var redo – när är man någonsin det. Och det var tungt att inte ha syrran med mig även om vi var där i tisdags och kikade tillsammans. Hur som, att få träffa kusinerna och sen äta pizza och se våra barn busa och leka tillsammans gav ju en energikick, vi ses inte så ofta och de hade sååå kul…

 

 

När vi vinkat hejdå till dem så promenerade jag, mamma och pappa med kidsen ner till lekplatsen för att få frisk luft och lite höstkrisp. Charles var så nöjd över att få leka med oss alla tre med fullt fokus, det händer ju inte så ofta utan oftast passar någon på att fixa med annat så jag var tacksam att vi hade tagit lite höstlov dagen till ära precis som i tisdags.

 

 

Charles hade tänkt sova över hos mormor och morfar men i sista sekund när jag och August skulle åka så ångrade han sig och åkte med hem. Inte så konstigt med tanke på att vi åkte så sent, men det var fint att han hade fått för sig att han skulle sova där och det var fint att han kunde ändra sig. Imorse sa han dock direkt att han minsann ville sova hos mormor och morfar inatt istället, haha. Tur att mormor och morfar kommer hit då!

 

För vet ni vad jag ska göra ikväll? GÅ PÅ DEJT!!  Rickard har bjudit ut mig på Vollmers i Malmö, de har tydligen inte bara en utan två Guide Michelins stjärnor och menyn ser fantastisk ut! Men mest ska det bli härligt att få dejta lite, vi har bord redan vid 18 och åker hem igen efteråt men mamma och pappa ska leka med både Charles och August så det känns tryggt. Så nu är frågan, vad tusan ska jag ha på mig på min dejt??? Iiiii!

 

Glad fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Simona

    Spelar ingen roll va du har på dig! Du är strålande vacker i allt! Sådär så man blir avis! En skönhet klär i allt brukar man ju säga! De stämmer på dig! Ha en underbar dejt!