Bellas halloween – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Bellas halloween

Godmorgon från slottssängen, jag har såååå ont i hela kroppen från allt dansande igår, herregud!! Men oj vad kul det var!

Vi tar det från början…

Jag avskyr ju allt som är läskigt så jag fick en rundtur på slottet och fick se allt som skulle röra sig och träffa tjejen som skulle vara spöke osv, och så fick jag smaka bartenders whiskey sour så länge.

Sen kom Isabella och närmsta gänget för piffning, sallad och champagne. Vi snackade, bubblade och babblade. Och tuperade peruker och fixade sminkningen.

Och strax efter åtta skålade vi för snart kom bussen med resten av partygänget och det var dags att dra igång. Jag dansade mest hela kvällen, min klack gick sönder på min sko redan en halvtimme in och att ha peruk och päls var svettigt vill jag lova. Det syns..

Så vid ett stupade jag ner i min säng med dunkande kropp och ett leende på läpparna av allt dansande. Isabella kan ställa till med fest kan jag säga, haha!

Fick lite fler bilder nu från fotografen Rikard Landrin igår;

Nu väntar frukost innan jag ska hoppa inne en Uber till Arlanda och åka hem till mina älsklingar. De verkar också haft det såå bra, fick filmer när de alla hade HV71 tröjor igår och taggade igång för match. Gullisar, nu saknar jag dem!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Alltså wow vilken fest!!!! I och med ditt jobb med bröllop och event, kan du slappna av helt när du ska gå på vilket gallaj det än må vara eller är du lite yrkesskadad? Typ ”aha de har gjort så, jag kanske hade gjort såhär” bara en liten kul fundering jag fick 🙂

  1. johannakajson
   johannakajson

   Nej jag slappnar av och njuter av att inte ha ansvar – och letar om den som har det och berömmer och peppar iofs… Ida som gjorde mycket av festen kramade jag och tackade tusen gånger

 2. Helena - Mellan raderna

  Jag är precis likadan, har oerhört svårt för allt som är läskigt. Jag hade nog gått på helspänn och skrikit högt så fort någon nuddat vid mig, haha. Men verkar ha varit en riktigt maffig fest iallafall! 😀

 3. Sofia

  Låter som en kul fest. Lite nyfiken på vad du fick för vibbar av Wenngarn? Personligen gillar jag inte alls stället, svårt att förklara varför, men kändes omysigt. Gammalt, mörkt och murrigt.