Ensam på slottet – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Ensam på slottet

Happy halloweeeeeen!!! Jag firade halloween för första gången när jag var typ 7 år och hälsade på familjevänner i USA. Då visste vi knappt vad halloween var i Sverige men jag föll såklart för att man fick en massa godis. Jag tog med mig konceptet hem och hade en halloweenfest året efter men det är så knäppt för jag avskyr ju att klä ut mig och jag avskyr att bli skrämd. Så halloween är idag något jag inser att jag INTE gillar, men jag har turen att ha förstående vänner så de brukar hjälpa mig igenom det – som Isabella som har gått igenom allt som är läskigt på hennes fester med mig varje år så jag ska slippa bli skrämd. Nu fick jag en genomgång av Buttericks som har dekorerat slottet vilket känns skönt, de flesta tycker jag är töntig först när jag säger att jag mår dåligt av att bli skrämd men när de verkligen förstår hur illa det är brukar de tycka synd om mig och hjälpa till. Skönt.

Jag checkade in i detta slottsrummet och har hängt runt på slottet, ätit våfflor med grädde och sylt (tänker att det är bra att bottna med det –> många andra tänker kanske att de deffar inför en stor tillställning, haha. Jag tänker tvärtom, mycket och gärna med grädde.)

Nu kommer snart hela gänget så ska vi käka lite och fixa oss ihop, jag har dock precis kämpat mig på lösögonfransarna för jag vet att de tar så himla lång tid att få på så bättre att börja i tid, haha. Ser ni vem jag ska vara?

Jag har hängt med bartendersen och får smygsmaka alla drinkar, whiskey sourn är urgod kan jag avslöja…

Låt festligheterna börja!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Först tänkte jag “Familjen Addams” men sen kom jag att tänka på Meghan Markle. Haha, måste vara mittbenan som fick mig att tänka på dessa två, vad är det annars som gör Morticia lik Meghan.