Hellre tjoff-tjoff gjort än att det inte blir gjort – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Hellre tjoff-tjoff gjort än att det inte blir gjort

 

En regnig fredag är förbi, jag orkade inte riktigt ta för mig så mycket mer än projekten jag nämnde imorse, men man får vara nöjd med det lilla känner jag! Och klappa sig på axeln för att något blev gjort, destu mer jobb blev det idag och jag fick ett sååååååå spännande mail så jag hoppade jämfota. Nu får vi hålla tummarna!

 

Skickade denna bilden till Rickard på sms – eller mms heter det ju till och med, haha. Puss på dig babe

 

Gjorde hand och fotavtryck och fötter blir ju aaalltid bättre på så här små barn… Men ändå – bättre det blir gjort än och okej än att man har en bild av att göra något perfekt och så blir det aldrig gjort. Så tänker jag med årsböckerna för barnen också, jag bara tjoff-tjoffar ihop det gör inget om jag klipper lite snett när jag ska klippa i bilderna eller limmar dem lite över varandra – hellre att där finns bilder och texter i boken än att jag vill pyssla dem perfekt men så blev det aldrig – såå många som hörde av sig efter att ha sett mina på instagram och “”skämdes” för att de inte hunnit göra ens sitt första barns bok 4 månader senare och till dem och er säger jag bara – GOOD ENOUGH.  Det är mitt mantra nu, tjoff tjoff och att det blir gjort liksom.

 

 

Orkade inte laga lunch idag så jag körde keso och turkisk yoghurt toppat med vinbär från syrrans trädgård som jag hade i frysen och lite annat… Jag hade tänkt laga löjromspizza ikväll så det kändes skönt att göra en så enkel lunch – sen blev det inte någon löjrom utan köttbullar och makaroner, haha. Men, men. Vi fick bubbel till för att fira så det var en mysig familjemiddag ändå! Och så åt vi glass, för när vi skulle parkera hemma när jag hade hämtat Charles så körde glassbilen förbi bakom oss så jag frågade om vi skulle starta bilen igen och köra efter – gissa svaret?

 

 

Jaaa – så vi körde efter som spioner och hoppade ut i regnet och köpte glass. Mysigt.

 

Nu är det idolkväll,

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.