En blåklint i oktober – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

En blåklint i oktober

 

Godmorgon från soffan med den här lilla prinsen:

 

 

Det knackade precis på dörren och en av de trevliga killarna som jobbar på gatan med vattnet sa att de skulle stänga av vårt vatten – fint med en förvarning så man hann fixa kaffe och diska August flaskor….  (Det är hål var tredje meter på hela vår gata och staket, slangar osv osv överallt. Ska vara så till december tydligen, inte så mysigt men de verkar fasiken göra ett bra jobb och är såå himla trevliga mot alla nyfikna barn hela tiden)

 

Idag är det torsdag sa Charles när han vaknade och “det betyder ateljén på förskolan och att mormor hämtar mig”, älskar att vi fått till en mormor-rutin nu som Charles vet om och längtar efter. Mormor med och jag också för den delen! Och jag hinner jobba, idag ska jag administrera en helt ny kull för Great Weddings Academy – det blev en novembergrupp i år också fastän vi bara tänkt ha två terminer med är så enormt högt tryck på kurserna vilket är fantastiskt – jag är ju personlig mentor till varenda en som går kursen så måste ha begränsat antal platser för att kunna ge varje individ den tiden som behövs för mentorsamtal, tester, gå igenom material osv. Därför kör vi terminer – men nu börjar alltså en ny grupp igen. Så himla kul!

 

 

Har ni sett vad jag hittade på vägen hem från förskolan igår förresten? En förvirrad liten blåklint mitt i höstens rusk. Den var saknad på midsommar i år…

 

 

Men från rusk så fick vi ju prmenera hem i sol igår med, lyxens lyx och bara att njuta för varje dag som vi kan kicka hem, Charles är så snabb och stolt på den men väldigt respektfull mot bilar, övergångsställen och cyklister som ska förbi på banan. Kloka unge.

 

Nu ska jag ta det där kaffet hörreni, ha en underbar dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Becka

    Hej finaste du. Jag undrar hur du tänker om dörrkransar. Har får man bort ”begravningskranskänslan” och mer heeeej här bor vi känslan ? Tänkte försöka mig på att göra en egen men blir osäker av den anledningen. Kram