Mjukaste håret ever – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Mjukaste håret ever

Innehåller annonslänkar och annonssamarbete med rabattkod från Ghd via Lyko

 

Jag känner mig som en ny människa efter dagen, först en massa kärlek från er imorse, trots att ni verkligen inte behövde kommentera alls – MEN vad fint det är att höra att man inte är ensam i sina tankar, känslor och beslut. Och som någon sa – vad fin gåva att ge till sin man att kliva ut ur huset ibland så de får egentid med barnen men även vad tacksamt att man har en sån fantastisk man som min som vill, är engagerad och kan vilket tyvärr inte verkar vara en självklarhet. Rickard är bäst!

 

Hur som, stärkt av er drog jag och August iväg på dagens träningspass, ahh som det drog i musklerna men jag var bara så glad att det var strålande sol och inte spöregn som inatt….. Låg och tänkte inatt på hur vidrigt det skulle bli att träna i snålblåst och spöregn men vädret ändrade sig, phu.

 

 

Sen gick vi och handlade och åkte hem och slängde ihop en tonfiskpastasallad innan vi faktiskt hoppade i badkaret tillsammans, idag tyckte August iiiinte om att bada så mycket så vi gick upp fort igen men när han hade somnat så la jag denna hårinpackningen och kände direkt hur håret skrek TAAAACK. Fasiken vad mjukt och lent håret blev, tips, tips!! Denna från Wella och sen detta balsam på och jag känner mig som en ny människa!  (Älskar när de kör 3 för 2 så man kan köpa hela kittet liksom!!)

 

 

Jag la i hårinpackningen och kammade igen, gjorde det riktigt ordentligt denna gången med andra ord… Först schampo två gånger och sen handdukstorka håret och i med hårinpackningen, sen avsluta med balsam när man väl duschar ur allt igen. Jag orkar ju aldrig göra så här noga men idag kom jag på att jag lika gärna kunde gå runt med hårinpackningen här hemma och skölja ur den vid August nästa powernap.

 

 

 

Och sen – TACK TACK TACK för alla era tips om hur man lockar håret så det håller!! Mitt hår är ju så tungt och tjockt så oftast håller det inte men nu jäklar känns det som jag ska testa med er experthjälp!! Det var många som peppade för denna locktång från Ghd och deras produkter så det fick bli den som ska få skapa magin, haha.

 

Era bästa tips:

“När har precis lockat en del av håret och det fortfarande är varmt så snurrar jag det även lite runt fingret för att förstärka locken och låter det sedan vila tills allt har svalnat, på med spray och sedan borstar ut lockarna försiktigt med borste eller med fingrarna.”

“Som någon skrev längre ner kanske du vill förstärka lockarna dagen efter när håret är torrt, då vill du ytterligare ett värmeskydd men som du kan spraya på. Här gäller ett som passar din hårkvalité. Du kan ju spana på ghd’s hemsida så ser du hur många olika varianter bara de har. När jag lockar mitt hår använder jag ghd CURL HOLD SPRAY.”

“Jag får hollywoodsvall av den om jag lockar håret (”hårt”) kvällen innan, sprayar (ganska mycket) och sover med det. Hett tips som sparar tid på festkvällen! Där det blivit platt kompletteringslockar jag med plattång eller locktång som jag borstar ut. Prova det? Annars är ju ghd fantastiskt!”

 

“Vill man verkligen ha hollywoodsvall så tänk på hur håret runt ansiktet lockas/faller – alltså att lockarna lockas ut från ansiktet. “

 

Fotade av tipsen från kartongen också, nu är jag taggad på hollywoodsvall…. Tror ni jag lyckas?

 

Förresten – ni får 20% på alla ghd produkter om ni använder koden johannakajson20 här till och med 4 nov.

 

Vi får se om det blir lockar och svall i helgen eller kanske en peruk… Förra året var jag ledsen docka och såg ut så här:

 

 

Och vet ni vad? Då var jag gravid men visste inte om det, häftigt!

 

Nu ska ta en promenad i solen och hämta Charles på förskolan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Borde vara en självklarhet att alla män år 2018 var jämställda och tog sitt ansvar som föräldrar för sina barn.