Mormor-dagar – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Mormor-dagar

Höstfärger från promenaden imorse, sen var jag och August på Agneshills festlokal och fixade lite inför lördagens festligheter för honom. Vi har bjudit familjen och närmsta vännerna som bor här nere, det är så svårt det där. När det är August tillställning och inte min eller Rickards t ex. Man vill ju ha människorna i hans liv där och inte t ex bekanta till oss. Hade det varit en fest vi höll i hade vi ju bjudit annorlunda, vi blir hur som helst 30 vuxna och 9 barn och 3 bebisar och nu när vädret ska bli så fint hade vi ju kunnat ha allt här hemma i vår trädgård men när vi planerade och bjöd in vågade vi inte chansa på Oktobervädret så vi bokade Agneshill som har en så himla fin lokal för sånt här eller vigslar. Ni ska få se bilder efter lördagen!

 

 

Nu har mormor precis hämtat Charles och de leker med tågbanan för fullt i rummet bredvid medan jag tömmer inkorgen i mailen. Så himla skönt med dessa jobbtimmar på torsdagarna och nästa vecka börjar jag intervjua assistenter, hurra. Nu går det framåt!

 

Det går inte att fånga C på bild när han leker med full fart, haha. Bra underhållning för A ju!

 

Det känns så skönt att inte ha total panik över jobbet utan ligga lite mer lagom back – back ligger man ju alltid när man har eget bolag och kommer på nya idéer konstant – för man fyller ju bara på todolistan hela tiden i huvudet. Men jag håller deadlines och hinner med med lite mer mariginal nu vilket är skönt, tack vare mamma. Världens bästa mamma, och det är så himla mysigt med våra torsdagar när Charles vaknar på morgonen och frågar vilken dag det är och när han får höra att det är torsdag så skiner han upp och konstaterar att mormor ska hämta honom. Magiskt.

 

Nu ska jag jobba klart innan jag ska laga middag till oss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Låter supermysigt!

  Ja det är svårt med vilka man ska bjuda.
  Vi ska ha barnvälsignelse i december. O vi velar vilka vi ska bjuda.
  Min släkt med morbror, moster och faster med familjer står vi väldigt nära..men ändå svårt!
  Vänner tar vi nog bara de som kommer vi tror kommer vara nära M i hennes uppväxt…
  Men ja svårt som sagt! Har ni bjudit kusiner o så? Eller bara kärnfamiljen o vänner då som du skrev ? 😊