Regn på franska rivieran – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Regn på franska rivieran

Söndag och det spöregnar utanför fönstret här i Cannes så vi har mysdag inne med dansparty, bio med Alfons, spelar spel, läser och jobbar och sen så kör vi träningspass i olika omgångar nu innan vi ska äta lunch. Tur vi bokade spa imorgon, ahhh vad härligt det ska bli!

 

Hur som, igår var det däremot så här fint väder:

 

 

Så då strosade vi runt i gränderna i Cannes, fikade nere på beachclubsen emellanåt och åt ostron och hummer till middag. Lyxens lyx dag alltså och såå mysigt!!

 

 

 

Vi brukar äta skaldjursplatå på samma ställe i hamnen när vi här som tradition men denna gången var vi alla mest sugna på ostron så in kom detta gigantiska ostronfat och sen blev det grillad hummer efteråt. Mmm, jag fick ju en ostronkniv av Rickard i present för några år sedan men jag har fortfarande aldrig provat öppna dem, det skulle jag vilja lära mig!

 

 

Vi avslutade med yatzy igårkväll när barnen somnat och JAG VANN. Hurra, jag vinner aldrig yatzy, haha.

 

 

Idag började jag med morgondopp med pappa och nu laddar jag alltså för träningspasset som mitt mammabootcampgäng ska göra imorgon. På onsdag är jag åter med gruppen på någon lekplats hemma igen och det är dags att landa i vardagen på riktigt, mammaledigheten så här långt har jag tänkt “fram till Frankrike” och nu är vi är. Nu när vi kommer hem så är det dags för August välsignelse och sedan Halloweenmys innan JULEN ÄNTLIGEN ANLÄNDER. Peppen på första julen som fyra i vår familj alltså. Myyyset!

 

Någon mer som längtar till julen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Jaaaa, jag längtar ihjäl mig till julen och ska börja julbaka med barnen i mitten av november tänker jag 🙂 Vad härligt ni ser ut att ha det och vad pigg och fräsch du ser ut😍

  2. Nat

    Första julen som fem i min familj 😍 femte medlemmen har ännu inte kommit ut men är beräknad om en vecka. Jag är SÅ peppad inför jul…köpt matchande julpyjamaser till samtliga o.s.v 😍😍