Sov när bebisen sover – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Sov när bebisen sover

Jag kände i kroppen att det skulle funka att gå iväg och träna lite och framförallt lyssna på info och kolla magmusklerna och visst funkade det – men herregud vad svaga muskler jag har!! AJ vilken syra som kom och jag kommer nog ha sån himla träningsvärk imorgon, haha. Gött. Vi körde tabata (alltså 20sek och sen 10sek vila och så göra man det 8 gånger för varje övning) och vi gjorde rätt basic som armhävningar, utfall, squats, diagonalen med arm och ben stående på alla fyra och rygglyft… och så körde vi knipet såklart!

Nu ska jag köra samma pass i Frankrike på onsdag och nästa måndag tänkte jag så jag kör samma som de i gruppen gör, framförallt så var det strålande sol, krispig höstluft och ett gäng ödmjuka men taggade mammor som jonglerade med sina bebisar för att få till sitt träningspass. De som håller i det är helt fantastiska och hjälper till massor med barnen för att man ska kunna fokusera på sig själv och sin kropp – August satt och tittade en stund, ville ha napp och somnade så småningom. Guld! Och efteråt gick jag och Emma, en förskolemammorna som också fått syskon i somras, till en uteservering och åt lunch i solen. Eftersom jag brände av 5 timmars jobbb igår så unnade jag mig att vara mammaledig deluxe hela förmiddagen idag och när jag kom hem så låg jag och August så här och sov en stund.

 

S

 

Myset att få krypa ner under filten med honom och bara blunda alltså!! De säger ju alltid “sov när bebisen sover” och även om man tycker det är svårt så ger de ju enormt mycket till underskottet på sömnkontot att bara ta iaf 10 minuter här och där. Eller som jag idag – 30 sekunder total dagssömn. Mmm, det var så himla skönt.

Nu har jag precis nattat Charles och August ligger bredvid mig i soffan och snusar, jag ska trixa med lite jobb och sen ska jag gå och lägga mig tidigt ikväll tänkte jag, och hoppas på att jag mår bättre imorgon.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolin

    Alltså finns det något bättre än att sova så där ❤️ Får man fråga vart den fina filten är ifrån?