Spagettipumpa med parmesan – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Spagettipumpa med parmesan

Vi har ett litet ställe utanför Höllviken där man kan köpa pumpor och förra helgen var ju Rickard och Charles där med Alex och Donna och köpte hem ett gäng för en billig peng… Då köpte de också en spagettipumpa som är så himla enkel och god att svänga ihop till en enkel lunch eller framförallt ett gott tillbehör till en maträtt…

 

 

Den finns i matbutikerna också så här kommer tipset – du delar den bara på mitten och gröper ur kärnorna och sen lägger du dem i ugnsfastform med buljong i och lite vatten i botten och på 30 minuter i ugnen så är det klart. Då skrapar man bara med gaffeln och blandar allt med riven parmesan, flingsalt och svartpeppar. SÅÅÅ GOTT!

 

Litet söndagstips om ni vill ha något smarrigt till söndagssteken, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena - Mellan raderna

    Hej Johanna! Jag vet inte om du brukar lyfta läsarfrågor i bloggen, men något som skulle vara intressent att läsa om är dels hur din blogg blev stor (hur växte den sig stor, hur gjorde du, vilka tips har du osv) och dels vilka bloggar du själv läser (inte nödvändigtvis storbloggar utan vore roligt att få tips på mindre bloggar, varför du gillar dessa osv). När man vill att sin egen blogg ska växa är det alltid intressant att ta del av andras tips och tankar och få lite nya perspektiv! Många kramar