Godmorgon från badrummet – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Godmorgon från badrummet

I stolt annonssamarbete med Flux

Det finns något jag och Rickard alltid använt, en procedur vi gör varje morgon och kväll efter tandborstningen. Så när de hörde av sig om ett samarbete blev ingen gladare än jag. Vi är nämligen fluxare av rang och förutom att det ger starkare tänder så gillar jag hur fräsch jag känner mig i munnen efteråt.

 

 

Det där med tandborstning är ju inte alltid helt lätt med barn, Charles har oftast varit motståndare men vet att här hemma finns det inga alternativ – man borstar tänderna morgon och kväll och han kikar avundsjukt på när vi fluxar, visste ni att barn från 6 år kan använda Flux junior förresten? Det tror jag Charles stolt kommer tycka är spännande att göra när det sen är dags…

 

 

Det är ju med lite smak men jag gillar faktiskt originalet bäst, den går varm här hemma och jag brukar köra den som uppfräschning när jag ska iväg på event eller jobb också – fluoreffekten ser jag då mer som en bonus.

 

 

Har du inte provat så skulle jag spana in var du kan köpa dem här och vill du ha tips och råd om barn och deras tandvård så har LOPPI skapat Fluxkollen som du hittar här.

Så hej och godmorgon från mig från badrummet och fluxandet – har du fluxat idag?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. T

  Hej Johanna!
  Tycker du gör jäkligt bra sponsinlägg, de känns både genomtänkta och väl arbetade, tycker det gör reklaminlägg såå mycket mer ”värda” eller hur man ska säga! Så tummen upp för det! Fortsatt trevlig söndagkväll : )

  1. johannakajson
   johannakajson

   Men wow, tack snälla för peppen!! Uppskattar det enormt!! Och jag är väldigt noga med samarbeten och tackar nej till allt som inte hör hemma här så att de som faktiskt dyker upp är noga utvalt vilket känns skönt att det märks. Glad söndag!