Bästa tröjan för 129kr – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Bästa tröjan för 129kr

Innehåller annonslänkar

 

Godkväll från soffan med mamma och August – lyxens lyx att få ha haft mamma här sedan lunchen så att jag fått jobba häcken av mig och jag har fått in flera spännande ansökningar för assistentrollen, herregud vad peppad jag är nu!!

Men innan mammi kom så var jag ute på en liten promenad med August. Yogan uteblev idag men en dusch fick jag till iaf, haha – sen lät jag håret torkas i vinden och blåsten nere vid havet. Briljant tips – ett riktigt lifehack.

 

 

Det blev liksom 20 grader idag igen, det svänger så galet snabbt nu och det är svårt att klä sig tycker jag. Tur att min personliga shoppare (syrran) kom hem med en helt ny urskön look härifrån  – älskar när hon stylar mig!

 

Skönaste sammetsbyxorna någonsin med lite högre midja finns med 47% rabatt här i grått, och mina i blått här…. Kommer leeeva i dem hela vintern tror jag! Och tröjan – herregud kan vi prata om tröjan med lite längre ärmar som gör att man känner sig så där extra mysig? Kostar ynka 129kr och fanns i svart också såg jag. Såna jäkla fynd – It´s aFound helt enkelt :).

Ni ville ju ha fler shoppingstips så jag ska ta tag i ett sånt inlägg snart igen men så länge tycker jag ABSOLUT ni ska kolla på alla sååå fina tröjor här, såå mycket fint till massa rabatt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.