Yoga för smärta i nacke och axlar – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Yoga för smärta i nacke och axlar

Jag åkte på en förkylning för några veckor sedan som inte riktigt velat släppa och det har gjort att jag kom av mig lite men min försiktiga start av träning, och sen tappade jag gnistan helt för det är så tråååkigt att börja från noll och känna sig svag i kroppen och trött i knoppen liksom… Just nu vill jag mest äta godis och glass med vispgrädde istället och dricka rött vin med tända ljus omkring mig, haha. Så det gör jag – men jag har också skitont i kroppen och framförallt i nacken och axlarna för nu börjar August bli tung att bära runt på och därför kom jag äntligen loss idag med att testa dra igång med lite yoga igen.

Jag älskar ju Adriane osm ni vet så jag körde två kortare och enkla pass med henne och smärtan och spänningarna i nacken och axlarna släppte verkligen, så himla värt! Bra tips till er andra som också bär runt på 7 kilos klumpar som är helt orörliga och oförmägna att hjälpa till eller ens hålla uppe sitt eget huvud, haha.

 

Först gjorde jag denna:

 

Och sen avslutade jag denna:

 

 

Och jo, nu känner jag mig faktiskt som en ny människa – dessutom är jag så himla taggad på att börja på min mamma-bootcamp på måndag där man kör träning med andra mammor och bebisar och de mjukstartar ju verkligen och ser till att bygga upp kroppen inifrån sakta med säkert vilket är precis vad jag behöver. Någon som säger åt mig vad jag ska göra och att ha kul med mina andra mammalediga kompisar samtidigt, det blir briljant!

Sen gör jag knipövningar och lite mammamage här och där när jag kommer ihåg och eftersom jag tycker det är såååå tråkigt att fokuserat ta upp appen och köra övningarna så gör jag det istället i vardagen när jag t ex borsta tänderna eller går med vagnen eller sitter med Charles vid matbordet när han ska äta. Hellre enklare knipövningar som blir av än att jag går och tänker att jag ska vara en “duktig” nyförlöst kvinna som fokuserat gör mammamageappen varje dag – för det händer inte. Jag är som sagt ingen rutinmänniska…

 

Nu ska jag natta Charles, och August, sen väntar glass och grädde!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.