Dubbel smulpaj – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Dubbel smulpaj

Pang sa det så blev det höst, herregud vad hände? 10 grader och vi fick rota fram vantarna efter denna kvällspromenaden där jag tack och lov hade tagit med mössan till Charles, brr.

 

 

Dagen har varit urmysig, jag hämtade Charles vid ett och sedan hade vi födelsedagslunch här hemma för min syster och C och Donna hjälpte mig att baka äppelkaka till efterrätt, såå himla gott. Jag gjorde två olika sorters smulpajsdeg för att få till den ultimata smaken och hyllningarna från gänget och mamma som också var här för att fira syrran lät sig inte vänta, haha. Mums!

 

Här har ni gänget vid vaniljvispandet:

 

 

Tänk att jag fått umgås så himla mycket med detta gänget sedan i somras, och om bara två veckor åker vi till Frankrike ihop på semester, tur att de är nere ofta och vi är uppe ofta och att vi är rakans bra på att dra iväg på semester ihop så att avståndet inte känns så långt… Fatta att jag och syrran bodde på samma gata i Stockholm och var mammalediga ihop 10 månader, Det var livet det!

Nu har jag precis nattat Charles och ska stänga datorn för idag, vill kolla någon serie med Rickard och mysa med tända ljus…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons