Johanna Kajson

Bröllopssafari

Godmorgon torsdag, igår var jag ju iväg på en av mina favoritlokaler, Holmanäs, på event och August var min lilla assistent som vanligt. Bästa teamet just nu i Great Weddings, haha.

 

 

Vi svängde först förbi fina Agneshill och Hermanstorpsgården som är två andra festlokaler som är med i nätverket som hade eventet igår och vi ska faktiskt ha August välsignelse på Agneshill om ett par veckor. Kommer bli så himla fint…

 

Visst är där fint? Behövs ju knappt något mer för välsignelsen än själva lokalen. Hur som, när vi hade varit på Agneshill och kikat och träffat härliga Petra på Petras Porslin som jag hyr in grejor från när det ska dukas fint så tuffade vi vidare för att se en av de större lokalerna här nere som tar typ 200 gäster om jag inte minns fel, bra tips för er som vill ha rustik känsla trots många gäster – Hermanstorpsgården.

 

 

Och sen körde vi alltså till Holmanäs som jag verkligen håller varmt om hjärtat för Emma som driver det är en sån jäkla pärla som dessutom går min Great Weddings Academy. Tips, tips! Där fanns Matbyrån som cateringbolag och Anna Gouteva som är en Sveriges absolut bästa florister och jobbade med mig i lokalen för att få besökarna att stormtrivas. Och det var ju inte svårt med deras magiska touch.

 

Vi hann prata business och entreprenörsskap mellan varven också och jag måste säga att Niklas som driver Matbyrån men även sommarens favorithak Strandtugg här nere på vår strand tog mig med storm för på bara några minuter här och där så sa han saker som fick mig att få lite eld i baken och tänka om med min business. VIlket geni och vilken entreprenör! Honom ska jag jaga ner fler gånger bara för att insupa hans energi och tips… Och hans mat såklart, haha.

Jag sålde böcker och appen på plats också – visste ni förresten att appen Drömbröllop med Great Weddings nu finns på engelska?? Hur kul? Tips till alla er som vill ha alla listor och all planering samlad i lite mer teknisk form.

 

Idag är en helt annan dag däremot, jag och August ska strax iväg på vår första mammagrupp och sen väntar packningsrace för att åka till mamma och pappa i eftermiddag och samlas upp inför morgondagens begravning. Jag är nervös över att ens köra in i Eslöv nu när han inte är där mer, jag har inte gjort det sedan han gick bort och det är så himla många såna moment till som ska klaras av framöver. Jag kör med kidsen i eftermiddag och Donna är hos mamma när vi kommer fram vilket känns skönt – att landa i ett kidskaos liksom.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese W

    Gud vilken fantastik outfit Ni båda bär! å vilken urmysig dag, önskar så att jag hade bott närmare. Har tänkt på dig idag och hoppas att Ni får en fin kväll och alla styrkekramar inför imorgon! 💕