Kom och träffa mig – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Kom och träffa mig

Innehåller annonslänkar

 

FREEEDAG – äntligen en vilosam helg som väntar och vi ska få bo hemma och sova i våra egna sängar…. SÅ HIMLA SKÖNT! Jag skulle egentligen till Stockholm för kickoff med min bloggportal LOPPI med alla toppbloggare men jag kände bara att jag måste få ta det lite lugnt och vara hemma och vila och August är dessutom superförkyld så att flänga med honom kändes onödigt.

Så nu är vi hemma istället och ska ha fredagsmys ikväll. Så himla underbart! Jag och August har precis varit iväg och slängt kartonger, plast, glas och konserver och sånt och svängde förbi kötthandlaren för att köpa ryggbiffar till kvällens grillning och sen avslutade vi rundan med lite blomsterlyx. En fredagsbukett är aldrig fel!

 

 

Men nu över till något annat kul för i veckans ska jag vara med på ett event här i Skåne där ni kan komma och köpa signerade böcker och få lite tips och råd av mig på plats, blev så himla glad när Emma på Holmanäs frågade mig om jag ville vara med för det är alltid lika kul med branschkollegor som samarbetar och peppar och stöttar varandra och det är precis vad detta går ut på för nu har tre fantastiska festlokaler gått ihop och skapat en inspirerande eftermiddag för brudparen här nere. Mer såna samarbeten i branschen tycker jag!!

 

 

De har gjort eftermiddagen som ett litet safari där man kan åka runt till de tre gårdarna på öppet hus och få se lokalerna men även träffa lite olika lokala leverantörer och alla håller öppet hus 16-20 så kom förbi vettja!

Agneshill, finns Skräddarhuset, Dahlgren Est.1918, Petras Porslin och Flädie Mat & Vingård och sedan fortsätter man köra slingan söderut till  Håslöv och Hermanstorpsgården där Berg Event, Bloombyblom och Till Festen bjuder på ännu mer inspiration innan ni kommer till mig på Holmanäs utanför Höllviken och där hänger jag även med Lovely Prints, Anna Gouteva, och Matbyrån

Hoppas vi ses där!!

 

 

Och hörreni – tusen tusen tack för all pepp på förra inlägget!! Får mig nästan att vilja ge mig på lite tipsinlägg till, haha. Ni är bäst! Och nu såg jag att de kör 25% på alla skjortor och blusar bara idag här så då tipsar jag om det med, Jag har span på denna ljuvliga romantiska blusen….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Å så synd att jag missar detta!! Har redan bokat Hermanstorpsgården för vår bröllopsfest i vinter men hade varit kul med lite inspiration och input. Ska njuta av en vecka i Toscana stället 😊

  2. Hanna

    Å så synd att jag missar detta!! Har redan bokat Hermanstorpagården för vår bröllopsfest i vinter men hade varit kul med lite inspiration och input. Ska njuta av en vecka i Toscana stället 😊

Annons