Johanna Kajson

August utveckling…

Innehåller annonslänkar

SÅÅ typiskt att just idag när jag och Louise (”grannen”) skulle köra veckans aktivitet som var stand up paddle board på havet så spöregnar det och blåser en massa – attans! Så alla utomhusaktivteter är borta och vi klurar på om vi ska köra till Malmö och shoppa en timme istället. Eller göra pedikyr – det viktiga är att vi kommer ut ur huset en liiiten sväng som vi lovat oss själva och det är SÅ lätt att banga nu när det blev så här, MEN det ska vi inte göra. Vi får se vad det blir…

Idag tog jag iaf på mig riktiga kläder istället för mjukis eller träningskläder för idag vankades det lunchdejt i Skanör hos en kompis och branschkollega så det var lite jobbmöte parallellet kan man väl säga. Fast mest pratades det barn för hon är nämligen gravid med sin tvåa och ska vara mammaledig i vår också – hurra!

Jag hoppade i mina nya ursköna svarta byxor/ tajts som jag ska leva i hela hösten. Tips till alla er som vill ha något skönt och snyggt med hög midja efter förlossningen, unnar mig några nya plagg i min nuvarande storlek från kedjorna för att få känna mig lite fin i garderoben tills jag kan använda mina vanliga kläder igen och dessa byxorna/tajtsen har jag redan haft med båda klackar och sneakers. Tips!

Så här taggad var jag på lunchdejten med Jenny! Skjortan är också ny förresten, fick den av syrran från Stories. Lyxigt.

Hur som, jag fick en fråga bland kommentarerna varför jag inte skriver om August utveckling, om det är medvetet eller om jag bara glömt och sanningen är som med alla andra inlägg jag tänkt men inte lyckats skriva klart (som förlossningsberättelsen del 2 – den kommer, jag lovar!!)  att jag inte hunnit helt enkelt.

August är ju lite mer än 2 månader nu och han växer så det knakar (kurvan pekar raaakt uppåt, haha) och har börja le och småskratta vilket är så himla mysigt. Och så är han galet stark i kroppen och nacken, herregud… Han äter fortfarande var tredje timme och så mycket mer har väl inte hänt, haha. Han är i andra utvecklingssteget nu så han önskar mer närhet och är lite kinkigare än vanligt men det är inte så konstigt – vem vill ligga själv på rygg när man kan upptäcka världen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.