Cellulit-utmaningen och morgondopp – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Cellulit-utmaningen och morgondopp

Jag GJORDE det – jag tog morgondopp igår och åhhh så skönt det var!! 18 grader i vattnet och jag har en vision om att vi ska ta ett dopp i havet varje söndagkväll eller måndagmorgon nu…. Det vore så himla härligt att vara en sån där som badar året runt ju!!

 

Jag tog bilder direkt efter badet och tänkte spontant återigen att jag inte kunde publicera dem för låren såg “gigantiska” ut i mitt huvud och celluliterna syntes så väl… Så jag väntade och pratade förnuft med mig själv i huvudet att så här ser jag ut och min kropp är fantastisk oavsett hur den ser ut – den funkar och den bär mig varje dag. Och så här ser jag ut och det är också fint. Så efter några timmar vågade jag lägga upp bilderna på stories, sen imorse i flödet på instagram och nu ska de bannemej upp här med. För de visar ju hur HÄRLIGT jag tyckte det var med morgondoppet!

 

 

Så, kanske får bli morgondopp imorgon igen?

 

Igår var jag och August i Malmö och fixade pass till honom och idag ska vi till BVC och ta rota-vaccinet och han har gått in i leap 2 i faserna så han är sååå närhetberoende och ledsen mycket och jag känner inte alls igen honom… Undra hur det blir att toppa denna lilla gråtfest med vaccin, stackaren. Och så förkyld och stopp i näsan och ont i magen på det – jag tycker sååå synd om honom!!

 

Nu – mot BVC!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Powerkvinna är du som strålar. Som visar att det är okej att vara som man är!!
  Hoppas det går bra med vaccinet. Vi tog också det idag på vår 7,5veckors. Märkt av lite mer gnäll + sovit mer. Så hoppas natten inte blir värre.
  Har Ni märkt av något?

  1. johannakajson
   johannakajson

   han är ledsen och har ont i magen sedan innan så svårt att veta om han påverkades av rotavaccinet eller inte… håller tummarna!

 2. Tess

  Så mycket som kan sitta i huvudet för när jag såg de här bilderna var min tanke ”wow så vacker och STARK du ser ut”. På riktigt alltså. Du ser magisk ut och du STRÅLAR! Och vilken jäkla hållning du har, och det tills trots av bärande av bebis, sjukt inspirerande för mig själv att stärka upp. Hejja dig som vanligt!

 3. jessica

  Johanna du ÄR vacker!!!
  Du är vacker på ett så ärligt och genuint sätt, liksom hela din blogg är, ärlig, och det är just därför jag år efter år följer dig <3