Johanna Kajson

Han bygger sitt eget hus

Fina ni – TACK för alla peppiga kommentarer! Tack för att ni tackar för att jag skriver om livet precis som det är, det är en av mina starkaste drivkrafter i denna bloggen… Att få skriva av mig direkt från livet som det är för jag mår bra att få ut allt i textform och att dessutom kunna få hjälpa andra att känna att de inte är ensamma när de får läsa om liknande situationer som de går igenom i sitt liv.  Som alla ni som också är ”duktiga flickor” i grunden, som tränar på ”good enough” precis som jag och som hittat sina verktyg men kanske tappar bort dem ibland….

Jag har ju lovat Good Enough-skola och det kommer, jag lovar… Måste bara hitta liiite mer skrivtid i mitt liv… Har så himla mycket texter i mig som jag vill få ur mig!

Hur som, nu är vi i Småland, vi kom fram och allt gick bra (och ja, Charles somnade och var därmed vaken till 23 igårkväll. Men det gick ju bra det med, det gööör ju inget att han är vaken sent, bara kul att alla hinner leka mer med honom ju…) 

 

Charles och hans kusin Harry är ju lika gamla och har såå kul ihop, idag fick vi komma hem till dem och se huset som Harrys pappa bygger… Själv… Bit för bit, det är så sjukligt imponerande att se detta bygget gå framåt och han går upp 05 och jobbar på huset varje morgon innan jobbet och fortsätter sedan så fort han kommer hem från jobbet. Och liksom – ja på riktigt BYGGER SITT EGET HUS FRÅN GRUNDEN. Otroligt att få följa det…

 

Nu ska vi fortsätta leka med alla kidsen, och ha pizzaparty innan släktkalaset i eftermiddag!

 

 

Hoppas ni har en fin lördag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.