30årsfest – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

30årsfest

Från en mysig dag hos syrran med en massa lek med barnen igår till 30årsfest och första gången Charles sov över hos syrran och Donna och Alex. Det var nog som vanligt mest läskigt för mig, haha.

Men de hade det fantastiskt och vi hade det fantastiskt också, August fick äntligen träffa våra vänner son som föddes på exakt samma dag vilket var så himla mysigt. Vi smsade på BB och de delar liksom födelsedag, kul att få prata ikapp med dem och alla vännerna.

Och syrran stylade mig med paljettskjol dagen till ära, blev väldigt kär i den får jag säga…

Nu har jag, Rickard och August precis vaknat och ska äta frukost och packa ihop oss här i lägenheten innan Charles och gänget kommer och vi ska ta oss ut till Arlanda.

Borta bra (eller till och med fantastiskt!!) men hemma bäst!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. marie

  Älskar din blogg och hur ärligt du skriver❤️ En fråga var bodde du som barn? Vilka skolor gick du på? Nyfiken för jag rycker jag känner igen dig från skoltiden😊

 2. Johanna

  Till att börja med; TACK för en mysig, öppen och ärlig blogg! Har följt dig länge och du inspirerar verkligen i mångt och mycket.
  Nu till en helt annan sak, är nyfiken på hur du tänker kring klimatfrågan? Om det är något som oroar dig och om du gör något särskilt för att leva mer klimatsmart? För egen del har detta börjat ge mig allt mer ångest, särskilt efter den här sommaren.
  Förstår om detta uppfattas som kritik, vilket inte alls är min mening, men hur tänker du kring alla flygresor? Känns orimligt att vi ska fortsätta resa som vi gör när man vet vad det gör med vår planet. Är helt ärligt bara nyfiken kring hur du tänker i dessa frågor och gör absolut ingen värdering av hur du eller någon annan väljer att leva. ( jag flyger också fortfarande) <3

  1. johannakajson
   johannakajson

   Ger mig nog inte in i den debatten men jag gör sånt som jag kan helt enkelt, källsortering osv. Politik är inte något jag brukar lyfta speciellt mycket, jag är bra på annat ❤️

   1. Anna

    Å så fort någon inte hyllar dig eller avgudar dig så sparkar du bakut. Då vill du inte diskutera det etc. Om alla levde som dig och dina ”influencer-kompisar” skulle vår planet helt och hållet förstöras på kort tid. Men Johanna är för fin för att ens diskutera och belysa problematiken.. Ta ditt ansvar då du är en person som inspirerar andra.

    1. johannakajson
     johannakajson

     Ursäkta, hur menar du att jag ”sparkads bakut” när jag inte ville svara på en fråga? Måste jag förklara, svara och försvara allt jag gör i mitt liv? Att du ”Anna” ens kategoriserar folk i ”för fin” eller inte säger betydligt mer om dig än om mig. Hur kan man kategorisera människor i fin/för fin? Alla är lika värda!! Jag är inte bra eller insatt i miljöpolitiken, jag brinner för andra frågor och är påläst på annat och därför vill jag inte debattera den – rimligt ändå kan jag tycka.

   2. Johanna

    Tack för svaret:) och var absolut inte min mening att ge någon annan anledning att kritisera dig. Var mest nyfiken <3

 3. Frida

  Mysigt! Har ni egen lägenhet i Sthlm?

  Du verkar vara en supermom. Inte ser några hinder o tillåter dig o njuta av vardagen. Att bebis liksom får följa med överallt.
  Var det så med C med?
  Jag är nybliven mamma o försöker ha den inställningen. Varvar återhämtning o lugn med att göra saker o passa på. Våga utmana mig. Som att jag troligtvis ska åka själv med vår lilla till en annan stad (över dagen) o åka ca 2h (enkel väg) o sedan vara där lite o umgås med en vän.
  Vad är dina tips för en dag med bebis? Både om man ska vara iväg o vara hemma

  1. johannakajson
   johannakajson

   Nej med C kunde jag inte göra något och var mest hemma, han avskydde vagn, avskydde mat och sov dåligt så där var jag låst hemma mest. A hänger på, är nöjd och sover mycket så därför funkar det denna gången :). Barn är sååå olika!! Och jag mår bättre denna gången än förra eftersom jag varit klok nog att sluta amma ❤️