Att behålla vännerna i Stockholm – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Att behålla vännerna i Stockholm

Ni blir väl trötta på mig när jag är så här skimrande glad och lycklig men igår hade vi liksom ännu en helt sån där maaaagisk dag i Stockholm!!

Rickard skulle jobba så jag tog kidsen och åkte till Humlegården för lek med Charles och jag var lite nervös över hur man rattar två barn varav en är relativt nyligen blöjfri och inte varit en fan av vanliga toaletter och en är en pyttebebis som ska äta och ha ny blöja ganska ofta MEN det gick bra!! Jag bestämde mig för att det fick bli lite mer bärande än vad jag brukar men nu har det ju gått 7 veckor sedan kejsarsnittet så det är okej med tyngre lyft med rätt teknik när det krisar.

Så jag tog helt enkelt med liggdelen in på toaletterna när C behövde gå på toa.

Sen hade vi sån tur så killarnas mormor hade en timmes lunch i närheten där vi var så vi möttes upp och lekte semester på EM uteservering. Urmysigt och lyxens lyx!

Efter det tog vi tunnelbanan vidare till våra gamla hoods igen för att möta upp Jessica och Elsa på playdejt. Jag är så tacksam att jag fått behålla så många vänner i Stockholm efter flytten, det är inte självklart men hemligheten är nog att ha kravlösa vänskapsförhållanden där det är okej att det går ett halvår eller år mellan man höra om det vill sig illa men det liksom inte gör något. Man tar bara vid där man var sist.

Vi fikade och lekte länge i Vasaparken, Charles och Elsa har inte setts sedan de var bebisar men är exakt lila gamla… minns när jag läste på Jessicas blogg att hon var på väg in till BB när jag var höggravid och blev sååå avis, haha.

Efter en massa bus var det dags att vinka hejdå för att fortsätta leken med…

Isabella och henne barn Sally och Gillis! Det var första gången de träffade August och han trivdes såklart kanonbra i Isabella och Sallys famnar där han hängde en del.

Vi hann prata mellan varven och det är alltid lika mysigt och roligt att träffa Isabella, vi skrattar och gråter ofta en del varvat med drömmar och mål och visioner i ett härligt kaos.

Sen var det dagen slut och vi mötte upp Rickard och åkte hem till lägenheten för myskväll i soffan.

Nu – möte!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.