Stockholm i mitt hjärta – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Stockholm i mitt hjärta

Åhhhh vi hade en så himla härlig dag i Stockholm igår!! Flyger gick super, taxin till lägenheten också och sen tog vi bussen in till våra gamla kvarter och åt lunch, lekte länge i Vasaparken och fikade tillsammans hela lilla familjen.

Lunch på vår älskade Rörstrandsgatan

Lek i Vasaparken

Sen vinkade jag och killarna hejdå till Rickard och åkte till Lilla Essingen och lägenheten för att möta upp mamma, syrran och Donna och leka. Lyxens lyx! Mamma skulle passa Charles på kvällen eftersom vi skulle fira Martina som fyllde 30 år igår!!

Så vid sex såg jag ut så här när jag och August rullade in mot restaurang Farang och HERREGUD vad gott säger jag bara!!!! Ahhh, ni måste gå dit!! August sov igen hela besöket och vi hade såå himla mysigt med våra vänner, tänk att allt blev så bra när vi flyttade till huset i Skåne så vi får ha det bästa av två världar och kan göra såna här långweekends och hinna träffa alla våra vänner!!.

Nu väntar en dag i Stockholm med mina söner medan Rickard jobbar, vi ska strax åka in till en stor lekplats och busa tänkte vi och sen väntar playdejt med både Jessica och Elsa och senare Isabella med Gillis och Sally. Lyxens lyx!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hur gjorde du med vagnen på Farang? (Och andra restauranger/kaféer) Har precis fått barn och känner att jag har noll koll på hur man går på restaurang med bebis – men jag vill!! Ställer man vagnen i ngn garderob oxh tar md liggdelen in? Eller hela vagnen vid bordet?

  2. Hanna

    Hur gick det att flyga med vagnen? Är nervös för att ta en stor vagn på flyget, men jag har ingen lust att köpa resevagn för någon enstaka resa.

  3. Lillyk

    Vad mysigt med en weekend 🙂 Jag har kanske missat det, men varför flyttade ni från Stockholm? Tack för allt du delar med dig utav!