Johanna Kajson

Jobba på mammaledigheten

Hello från morgonens arbetsbord, idag varvar jag mammaledigheten med jobb och har två skypemöte inbokade… En timmes mentorsamtal med en av mina elever i Great Weddings Academy och sedan en superkul bröllopskonsultation med ett nytt brudpar som gifter sig nästa år.  August får hänga med i famnen eller i sin lilla stol bredvid.

 

Hann plocka jordgubbar till min overnightoat imorse… Tror det är hemligheten till att få till frukosten – att köra overnights helt enkelt och jag älskar ju det nu när hösten kommer!! 

 

Igåreftermiddag var jag också iväg och höll en bröllopskonsultation med ett nytt brudpar och då stannade August hemma med sin pappa och storebror för boystime. Det var härligt och lite märkligt att dra på mig kostymen och åka iväg och jobba en sväng, att sitta vid poolen på Gässlingen i Skanör är ju alltid extra lyxigt och ett ställe som verkligen ge mig ro…. Drömmer om att få åka dit och få massage och spaa lite snart…

 

Så idag försöker jag kombinera mammaledigheten med jobbet för första gången, blir spännande att se hur det går men kunderna vet ju att jag har August och att han får hänga med så det borde gå bra…

 

Sen väntar playdejt vid två när jag ska hämta Charles, vi ska nog sticka ner till stranden och bada en sväng för här är sommarvärme och strålande sol igen, hurra.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Jag har gjort likadant och varvat jobb som mäklare med bebismys i ett år nu och det går så himla bra! Man får tyvärr förklara sig rätt ofta varför man inte varit hemma 100%, inte alla som förstår att man inte kan eller vill pausa sin karriär…

 2. Frida

  Grym du är som kombinerar jobb o föräldraledighet. Jag hade nog inte klarat det 🙈
  Overnightoats, hur gör du det? O vad har du till?

  1. Vickan

   Jag är inte Johanna med vi käkar det varje dag till frukost (bästa målet!!) och kör en blandning på havregryn och havregurt (Oatlys yoghurt). Såklart kan man blanda med mjölk/havremjölk med men detta blir extra krämigt och lyxigt! Jag preppar det dagen innan och låter stå över natten. Blanda till den mängd du vill ha till en bra konsistens.
   Sen toppar jag det varje morgon med banan, äpple/nektarin och hallon (eller annan go frukt/bär) vi har hemma med jordnötssmör och nötter/frön. Sååå gott!
   Går att variera oändligt med rivet äpple i, kanel, chiafrön eller köra med kokosmjölk istället. 😊👍🏾