Ensam hemma med lillebror – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Ensam hemma med lillebror

Godmorgon från ett ganska tyst hem…. Rickard och Charles har hoppat in i bilen och kört iväg på utflykt till Ystad för att leka med Rickards syster med familj, tror ni C var glad när han fick höra att Harry skulle vara där?? Och sen hakade även min syster och Donna på så de är ett stort gäng som ska gå på Ystads djurpark idag och även om det känns konstigt att missa den härliga upplevelsen så har min kropp sagt STOPP i flera dagar nu för jag har så himla ont i magen av endometriosen…

 

 

Så idag stannar jag och August hemma och vilar och jag har egentligen bara tre planer för dagen – SOVA när A sover, SKRIVA förlossningsberättelsen och PRATA med blivande herr och fru Guidetti för idag ska vi dra igång planeringen av deras bröllop på riktigt… Ska bli så himla kul, vi började ju egentligen för typ 1,5 år men pausade planeringen för barn och Maja och Victors bröllop men nu jäklar – det kommer bli ett riktigt drömbröllop!

 

 

Foton av Sandra Moreira och Emma Eriksson.

 

 

Hur sjukt att jag var typ höggravid när jag levererade detta bröllopet? OCH TOKMAGSJUK, ahh.. Helt sjukt att titta på den där bilden och inse att det var lilla August som låg i magen… Och att jag tömde mig på alla håll och kanter mitt i allt det där vacrka som det där bröllopet var, hahahahaha. SÅ SJUKT JU!!

 

Tur att jag hade bra leverantörer och assistenter omkring mig, världens bästa och finaste brudpar som inte märkte något och just Guidettis som toastmasters – det är lyxens lyx att ha lärt känna dem när vi nu ska ha ett planeringsår framför oss. Ni lyssnar väl på Sanna och Majs podd Livet på läktaren? Älskar den!

 

 

Nu verkar August somna så nu ger jag mig på förlossningsberättelsen och en kopp kaffe!

 

 

Tack för alla era berättelser om blåsljud på hjärtat, tror och hoppas att det bara är något litet som växer bort snabbt som tusan <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.