2barnskaos? – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

2barnskaos?

Godmorgon och glad fredag från soffan, Rickard har morgonmöte över Skype, Charles äter knäckebröd och kollar Mästerflygarna och jag matar August och drömmer om kaffet som doftar gott i köket…

Ibland är allt i synk här hemma, ibland hamnar vi alla helt i osynk med mat och blöjor och annat för stora och små… det är inte sånt kaos som jag trodde att få tv barn ÄN men man hinner inte göra så mycket annat än att fixa med något barn hela tiden… frustrerande ibland (hann skriva 5 rader på min förlossningsberättelse för en vecka sedan men sen har jag inte inte hunnit mer för jag orkar inte öppna datorn på kvällarna…)

Men det är som det ska vara och som vi trodde och vi ser till att njuta av både sommaren och familjetiden så mycket vi bara kan… flera turer till stranden, gärna kvällsdopp när solen är som skönast vid 19-tiden och lite vin under bar himmel eller en serie o soffan när barnen somnat… fint är bara förnamnet!

Idag kommer våra vänner Mike och Martina och flyttar in ända till tisdag. Det ska bli sååå mysigt att få tid tillsammans med dem, semesterdagar med dem år semester på riktigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. E

  Efter några sköna bortkopplade dagar ville jag läsa ikapp på din blogg men kan bara ladda två inlägg. Samma problem med alls loppibloggar.
  Och jag vill ju gärna läsa ikapp då vi är i samma livsskede o du skriver så bra:)

 2. Isabella

  Å vad jag älskar din livsglädje! Den verkligen lyser igenom på bilder och i text.
  Jag hittade din blogg sommaren då ni fick Charles och jag har gravid mitt första barn. I våras fick jag mitt andra och har liksom du känt att livet som tvåbarnsmamma inte var lika chockartat som förväntat. Visst finns det bättre stunder och mer invecklade stunder men överlag är livet som två barnsmamma så härligt!
  Känner ingen mig själv i så mycket av de du skriver och delar med dig om. Tankar, åsikter och erfarenheter.
  Tack för en fin, peppande och härlig blogg! Du är fantastiskt!