Utflyktssöndag – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Utflyktssöndag

En riktig lugn söndag har flutit förbi här hemma influgen och ro…. det började med att jag och Rickard fick sova ut till efter 10 eftersom Charles lekte med mormor och morfar som gladeligen studsar upp 07 varje dag…

 

August sover fortfarande väldigt mycket, det är ju så när de är pyttebebisar…. 2,5 vecka är han nu, men det är ju bara typ en halv vecka från BF så det kan ju vara det också…

 

 

Vi lekte i trädgården hela förmiddagen och sen åkte pappa till sjukhuset för att hälsa på farfar som åkt på en liten infektion han med, önskar jag kunde hälsa på honom och att han fick träffa August men vi får vänta lite till… vi andra åkte på utflykt till gårdsbutikerna i området –> de första var stängda men ekologiska Ängvalla bjöd åå lek och lite shopping iaf!

 

 

Jag köpte deras egen creme fraische och gårdgrädde bland annat, mmm… kommer nog bli gott med jordgubbarna!! Sen vinkade vi hejdå till mormor och körde hemåt där det blev grillmiddag i trädgården och en massa lek och mys på Charles rum i lugnt tempo, vi är lite trötta alla fyra i familjen idag. Söndagströtta.

 

 

Men efter kaffet packade vi ihop oss och promenerade ner till stranden där jag nu sitter på en filt medan killarna badar. Att höra vågorna rulla in och känna solens eftermiddagsstrålar på mig ger lite extra energi idag när jag känner mig smått skör… Kul iaf att ha testar åka bil alla fyra i familjen för första gången!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    Grattis till bebisen! Och tack för en ärlig och fin blogg! Har precis hittat fram till dig men jag gillar din ”ton” och du verkar vara en klok tjej! Ha en bra kommande vecka och fortsätt sätta gränser och lyssna inåt, det kommer ni alla tjäna på i längden!