Dags för förlossning! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Dags för förlossning!

Godmorgon måndag från kaffekoppen och pyjamasen här hemma… Vi har fönsterputsare här hemma (galna gravida kvinnans slutstäd inför förlossningen, haha) och ska skruva upp lite hyllor i tvättstugan för att preppa för nere-skötbordet som vi tänkte ha där… På onsdag ska jag se till att Rickard går bananas med dammsugaren också och sen är vi redo för lillebrors ankomst – helt galet att det är dags nu!

 

 

Jag köpte hem lite blommor i helgen för att njuta av nu det sista, det fanns vita dahlior och magiska trädgårdsrosor – åh vad mycket fint det finns att köpa alltså!! Men vi åker ju hemifrån på torsdagsmorgon så nu får jag hejda mig innan vi kan fylla hemmet med blommor nästa vecka igen… Jag minns förra gången hur blomsterbud på blomsterbud dök upp hemma första veckorna och hur galet lyxigt det var att ha snittblommor i varenda hörn, som att leva i en blomsterbutik ju!!

 

 

Alltså – lillebrors födelsedagsvecka är här!! Det är så himla sjukt, visst kan det dra igång innan torsdag men nu tror jag inte alls det utan ser fram emot riktigt mysiga familjedagar här hemma bara vi tre… Idag väntar någon liten utflykt till någon av gårdarna här omkring och såklart att cykla till nya favorithaket nere på stranden och imorgon ska jag iväg och ta mitt blodprov inför operationen. Jag är fortfarande inte nervös utan bara peppad och längtar till torsdag märkligt nog.

 

Och igårkväll tog familjen kvällsdoppet tillsammans:

 

 

Nu är det nära hörreni!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Nästan fuskigt… 😂 är beräknad på torsdag… men ännu ingen bebis på G.
  Hoppas det drar igång snart!!
  Skönt o veta datum så 😊

 2. Mia

  Förstår inte hur du kan välja kejsarsnitt pga något som hänt dig för herrans många år sedan, När du kan ha sex med din man, gå till gynekologen och få en kateter i dig inför kejsarsnittet. Tycker det låter som en absurd ursäkt till att inte våga eller vilja testa en vanlig förlossning

  1. johannakajson
   johannakajson

   URSÄKTA VAD FAN SÄGER DU?!!!! VEM är du Mia som har rätten att skriva denna absurda kommentar till mig och vad vet du om gynekologbesök eller katetern som önskas sättas efter bedövning och skynke är uppsatt?? Eller att ens veta något om mitt sexliv?

   Din kommentar är den elakaste, vidrigaste och mest sårande kommentar jag någonsin fått och med ynka 2 dagar kvar till den förlossning jag äntligen börjat känna mig trygg inför så raserar du min värld – hur fan kan man göra så mot någon? Varför, varför, varför hade du behovet att skriva denna kommentaren?

  2. Sara

   Ursäkta, men vad var meningen med denna kommentar??? Vad vinner du på att förmedla denna kommentar till Johanna mer än att trycka ner och såra en annan person medvetet? Hennes val av förlossningssätt angår ju inte dig oavsett anledningen.

  3. Frida

   Mia, människor som du får mig att tappa tron på mänskligheten. Fy fan vad vidrigt skrivet. Vilken hemsk människa du verkar vara som inte har någon som helst respekt för andra människor!

  4. Jessica

   Må du uppfostra dina ev. barn till att vara en bättre o mer respektfull människa än du själv. Annars tappar jag fan hoppet om mänskligheten

 3. T

  Åhh så himla spännande!! Jag väntar barn nummer 2 i vecka 32 och först nu de senaste veckorna har längtan efter bebisen infunnit sig. Herregud snart är man tvåbarnsmamma! Min första föddes med kejsarsnitt pga sätesbjudning men denna ligger än så länge med huvudet ner och vi planerar för en vaginal förlossning.. skrämmande och spännande på samma gång 😅 Kommer tänka på er hela dagen och skickar massor av lycka till! ❤️

 4. Malin

  Åh så nära nu! Jag är i vecka 33 och har alltså haft dig några veckor före. Har tänkt ”När hon får är det rätt nära”! Just nu känns slutet av aug långt borta men samtidigt inte. Stort lycka till! Jag är sjukt peppad på förlossning men njuter just nu av ledighet och ”boandet”.

 5. Malin

  Åh så nära nu! Jag är i vecka 33 och har alltså haft dig några veckor före. Har tänkt ”När hon får är det rätt nära”! Just nu känns slutet av aug långt borta men samtidigt inte. Stort lycka till! Jag är sjukt peppad på förlossning men njuter just nu av ledighet och ”boandet”.

 6. Johanna

  Så härligt att det är nära för er nu! Det påminner mig om att det är nära för mig snart med då du är några veckor före. Min nedräkning består just nu i att sluta jobba på fredag och sen ha lite semester och vänta på bebis ankomst. Har tyvärr inte ”förmånen” att veta när bebis dyker upp men om 4-6 veckor i alla fall 😊