Babymoon på Österlen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Babymoon på Österlen

Började morgonen helt ensam här efter 8 timmars ostörd sömn…

Vi är på en magisk liten pärla som heter hotell Mossbylund och på ena sidan är det skånska slätten som en vacker tavla och på andra sidan havet och stranden. Helt kär i detta stället!! Så när jag vaknade vid 08 lät jag Rickard ligga kvar och sova och smet ner till spaet för morgondopp i de varma källorna och en stunda vila i de gängande ligggungorna med en bok… lyxens lyx att starta dagen så här och det var så mysigt att känna lillebror i magen och ta in att han snart är här. En stund för bara mig och honom i magen.

Jag hängde i spaet igår också, fick en rejäl skrubb över hela kroppen och låg sen i solen och läste bok tills Rickard joinade efter jobbet och vi mös i spaet länge innan middagen ute i det fria.

Middagen var också urgod igår och vi hade en så hiiimla mysig dejt med mycket skratt och kärlek. Var helt pirrig när vi kröp ner i sängen vid midnatt. Tacksam över livet, över vår relation och över att vi fick denna chansen till Babymoon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tess

  Så fint att ni hann få till ett dygn bara ni ❤️. Wow så nära det är nu! Nu har jag en 2,5 månaders och han känns redan så stor. Vart tig min bebis vägen liksom? Haha, men antar att det är för att det här är vår sista och man liksom inte vill missa en sekund. Sen är den här ungen 1000 ggr lättare än första (dels sjävklart pga att vi redan är föräldrar så chocken kommer liksom inte, men också att lillebror är väldigt lugn och nöjd till skillnad från storasyster som hade det tuffare) så håller tummarna för att er lillebror är nöjd så ni får en härlig start.

 2. Sofia

  Älskar uttrycket babymoon <3
  Något du hittat på? För jag har då aldrig hört det.
  Hursomhelst, något jag tar till mig nu när vi väntar nr 2.
  Ni ser ut att ha haft en helt fantastisk vistelse 🙂
  Kram på dig

 3. Sara

  Ser fantastiskt ut!! Aldrig varit i Skåne (är stockholmare) men efter din blogg så vill jag bara åka dit! Det här stället ser ju helt underbart ut

  1. johannakajson
   johannakajson

   Ja kooom, bada på stranden nedanför, åk till hörte brygga 5 minuter bort och ät lunch och kör till Sveriges sydligaste spets för en glass. Eller ja, häng runt på hela Österlen också 🙂

 4. mia

  Ser underbart ut! Tänkte fråga dig som gillar att bada, får man bada ända fram till bf?
  Är ju såå skönt att svalka sig i denna värmen men har varit lite orolig pga infektionsrisk. Men bebisen ligger väl bra skyddad där inne?

   1. Anne

    Vanligt bad går bra, man ska vara försiktig med varma bad då kroppen inte kan reglera temperaturen effektivt då och i teorin kan bebisen bli uppvärmd, men man får använda sunt förnuft. Mycket mer bakterier i bubbelpool än vanligt bad etc. Har man en tendens att lätt dra på sig urinvägsinfektioner skulle jag avstå. Kissa efter bad etc. Tidigare avrådde man från varma bad under graviditet, nuförtiden tycker man att det är upp till den gravida att själv bestämma. Slut på föreläsning! 😉

    1. johannakajson
     johannakajson

     Enligt min barnmorska är det där med reglera värmen inte sant, att basta t ex är också okej enligt henne utan det är man har t ex feber man ska tänka på att bebisen inte kan reglera värmen effektivt. Så jag har badat varmt massor både förra grav och denna men har aldrig urinvägsinfektion iofs, haft det en gång i mitt liv :). Så det är nog sååå olika!!!