En bebis på väg – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

En bebis på väg

Godmorgon MÅNDAG och måndagsfrukosten på altanen… Att äta frukost utomhus är ju något alldeles extra härligt och man får semesterfeeling direkt vilket är preciiis vad jag ska ha hela dagen – semesterfeeling alltså!

 

Nedräkningen mot att bli tvåbarnsförälder fortsätter och det börjar kännas overkligt – att bli av med graviditeten har länge känts som ett mål långt borta men nu börjar jag försöka ta in att den där lilla filuren som stretchar och puttar runt i min mage faktiskt är en riktigt människa – vår son och att han snart ska flytta in i vårt liv, i vår familj och i vårt hus på riktigt. Svårt att ta in även om man varit med om det innan så att ta en kväll för att prata om det, fixa lite i hans rum och ligga i vår säng och hålla handen och stirra på spjälsängen som står bredvid vår säng var precis vad vi behövde igår. Landa lite…

 

Och idag ska jag fortsätta landa för jag ska nämligen tillbaka hit – till Ystad Saltsjöbad för att leka semesterdag med mamma som strax kommer och hämtar mig… Vi ska bara hänga runt i de olika poolerna, i spaet, få en fotbehandling och läsa en massa böcker och vila och prata och vila lite till. EXAKT vad man behöver så här 1,5 vecka innan man blir tvåbarnsmamma. Drömmen!

 

Men först – kaffe!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.