Från brunt tegel till midsommardröm – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Från brunt tegel till midsommardröm

Glad midsommar dag gott folk!

 

 

Hoppas ni hade en mysig midsommarafton igår, vi hade allt vi kunde drömma om och lite till, vädret var med oss men fick också en och annan kort regnskur som sig bör på midsommar och vi var med trevligt folk och umgänge.

 

Tänk att vi lyckades piffa upp detta bruna, tråkiga uterum á la slitet 80-tal till midsommarhänget, det har varit mitt och Louise projekt i veckan på eftermiddagarna, haha.

 

 

Lakan, tyger och massor med blommor gjorde tricket!

 

 

Vi körde kidstable, en Sverigetröja var tvungen att vara med såklart och sen älskar jag att det har hamnat en grävmaskin på bordet här också, haha. Det visar verkligen att vi körde barn-midsommar på riktigt i år vilket var så himla mysigt…

 

 

Det dansades runt midsommarstången, det lektes lekar med allt från att hoppa säck till att gå med sked och ägg i mun… Och så bjöd jag på jordgubbstårtor, åh så gott det var! Och vet ni? Jag gjorde enklast möjliga med köpta marängbottnar, köpt vaniljvisp som jag vispade upp och blandade med svenska hallon och sen en massa vispad grädde och svenska jordgubbar…. Och sen en med bara hallon för dem som inte kunde äta jordgubbar – och sen en med köpta tårtbottnar och samma grej. Enkelt och urgott med en topping av hackad vit choklad med lime.

 

 

Det blev en fin-fin midsommar och jag kände mig SÅ höggravid emellanåt, phuuu. Pust och stonk mest hela tiden nu, men jag pausade med lilla Ebba emellanåt vilket var mysigt. Rickard fångade oss i en av våra “sitta där det är lugnt och tyst” pauser, haha.

 

Idag är vilodag här hemma, bara lilla familjen och en massa familjemys, lek och bus… Precis vad vi behöver!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mysan

    Alltså hur drömmig midsommar skapade inte ni?!😍😍 Vilken förvandling ni gjorde, wow wow wow. Tack för receptet på tårtorna, ska absolut kopieras👏🎉🇸🇪🍓 Du strålade oxå✨✨✨