Johanna Kajson

Bästa fynden på AFOUND invigningen

Innehåller annonslänkar

 

 

Dagen rullar på och Padelcourt9s öppet hus går superbra, så pass bra så jag hann in till Malmö och se syrrans stora öppning av AFOUND också och jag råkade visst shoppa lite också, och det gjorde Rickard med, oooops…. Vad tror ni det är i påsarna?

 

 

Tror ni det är nya Flattered? Det finns massor kvar på hemsidan till 50%, bra tips till er som varit sugna för jag älskar deras ballerinamodeller!! Kolla här.

 

 

Eller favorithanddukarna från Lexington? Ahhh det blev inte det idag men jag såg att där var massa fina kläder också, bland annat min blå klänning ni alltid frågar om som de tagit in och prissänkt. Världens bästa klänning gravid som ickegravid! Så tips för er som haft span på den innan – den finns i svart, blå eller rött här.

 

 

Rickard köpte kostym för löjligt billigt pris och jag unnade mig ett nytt datorfodral i ljust läder , ett par shorts till sommaren i gigantisk storlek för ynka 79kr och denna klänningen som jag haft span på så länge och tipsat till er om innan men nu är den min!!  – vi sparade 5 500kr mot rekommenderat pris, hahahahaha. Jag älskar AFOUND! Så sjukt bra koncept!!

 

Tre SUPERTIPS att spana in nu: Ljusblå klänning, den rosa jag köpte i annan färg och By Malinas klassiska i vita till superpris!

 

Jag tänkte ha denna efter gravidteten men provade den nu och kände mig urfin så tips till er som letar klänning till midsommar eller bröllop i sommar och har magen kvar kanske?

 

In och köp i rosa, lila eller ljusrsosa

 

Vilken jäkla dag, sen var jag tillbaka på mitt event en sväng och nu är vi hemma och leker i trädgården. Vi behöver familjetid för imorgon åker jag iväg på en TV-inspelning över dagen men SEN ÄR JAG LEDIG PÅ RIKTIGT! Oj, oj, oj – sen är det dags för sista veckornas vila inför lillebrors ankomst och det denna helgen har varit något slags slutmål för mig såklart…

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Du har kanske skrivit detta redan men hur är din syster involverad i Afound? Sedan förstår jag inte namnet – vad är tanken den?

  1. johannakajson

   Läs tidigare inlägg från i torsdags om syrran tjänst och namnet vet jag inte men jag gissad att det syftar på ”ett fynd” eftersom allt är med rejäla rabatter?

 2. Frida

  En fråga. Har för mig du skrivit att ni har en sprayflaska med vatten o olja vid skötbordet. Har mycket olja har ni i och någon speciell olja?
  Sprayar ni det på tvättlappar då? 🙂

  1. johannakajson

   Bara någon droppe av någon vanlig babyolja (den du har i badkaret eller att smörja med t ex) och då sprayar vi papperslapparna med det 🙂