Du MÅSTE se detta – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Du MÅSTE se detta

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Vet ni vad? Idag är jag så jäkla STOLT över min syster som i över ett år jobbat med ett hemlig koncept i HM-gruppen som heter AFOUND och det lanseras idag både online och i fysisk butik i Stockholm med en stor öppning och sen kör hon nästa öppning i Malmö på lördag som jag ska spana in. Den på Drottninggatan i Stockholm öppnar idag klockan 11 och det är redan köer utanför tydligen, det är fysiska butikerna som min coola syster tagit fram då hon är Head of Visual Merchandising och exakt hur fasiken hon kan tänka ut hur man bygger upp fysiska butiker på bästa sätt för en maximal shoppingupplevelser och framförallt i ett så nytt och spännande koncept som en slags snygg outlet med olika märken och även vintageavdelning kan jag inte förstå men hon imponerar STORT på mig.

Så – jag tycker ni alla ska gå in här på Afound och spana in eller kanske till och med shoppa loss bland alla godbitar, jag tänkte tipsa om lite favoriter jag hittat online och har ni vägarna förbi någon av butikerna i helgen så tänk på vilken jäkla cool syster jag har, okej?

 

 

Okej ska vi spana lite favoriter online just nu?

 

De har som ni ser massa olika märken, den puderrosa drömmer från By Malina hittas här, den blå spetsdrömmen här och den mörkblå med slits här.  Och sedan kan man hitta allt från Swedish hasbeens på 50% till Louboutins och Chanel liksom…

 

 

Svarta klassiska Swedish Hasbeens här, de fina och ursköna Blankens i beige skinn här och Louboutin här.

 

Gissa om jag hänger på Chanelsidan – kolla bara… Ahhh… Mina fina vintagechanelörhängen blev ju stulna för några år sedan så visst får man sukta lite nu när AFOUND har en egen Chanelsida…  Sedan har de ju inredning också, bra tips till er som ska på bröllop i sommar och vill gå något extra fint är att spana in här, ett påslakansett från Lexington eller klassiska ljushållare är ju aldrig fel att haffa till outletpriser. Och kolla in högtalaren i grön marmor från Happy Plugs!

 

 

 

 

Det får vara allt för dagens tips men jag ska fortsätta spana in på AFOUND och kan försöka fånga bra deals att dela med mig av hela helgen, just nu är jag på jakt i sko och väskhörnan som är min favorit, haha.

 

Ni FÖRSTÅR att jag är stolt va?

 

 

Inlägget innehåller annonslänkar (länkar där jag kan tipsa om saker jag gillar – det kostar dig ingenting att klicka på länken och få ta del av alla supertips och jag får en liten peng varje gång du klickar på en annonslänk vilket hjälper mig att kunna skriva en ännu bättre blogg. Smart va?)  Ni kan läsa mer om det här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.