Johanna Kajson

Klänning magen får plats i för midsommar och bröllop

Innehåller annonslänkar

Nu har jag hämtat den här lilla filuren och är på playdejt hemma hos grannarna, urmysigt.

 

Veckans gravidvlogg är uppe förresten om ni vill spana in den – den finns här...

 

 

Reorna har dragit igång och om en vecka är det midsommar så jag fick frågan om jag inte kunde tipsa och spana lite och det gör jag SÅ GÄRNA, haha. Är internetshopping-galen för tillfället eftersom jag inte går på stan längre så jag hämtar ut paket var och varannan dag och drömmer om att få känna mig lite som mig själv i min kropp igen senare i sommar… Plus två storlekar såklart så jag måste köpa nytt, ooops…

Först ut, såg denna väskan på 50% och gillar den skarpt, den kostar bara 199kr nu och finns här, sen hade jag absolut unnat mig den ljuva långa krämfärgade klänningen inför midsommar om jag inte hade min stora gravidmage som jag trooor kan vara lurig att få in under midjebältet.  Men man kanske kan klicka hem den och prova? 50% på den med så ynka 299kr kostar den och älskar ju att bära vitt/beige på midsommarafton och låta kransen ta plats med färg och form… MEN om du ska på bröllop så finns den i lila eller gult eller rosa eller svart och är ursnygg också – kolla här.

 

 

Jag älskar ju Ralph Laurens skjortor och varvar gärna många av dem så att de är på 50% rea nu är ju inte helt fel, denna randiga klassiska får gärna bo i min sommargarderob som nybliven mamma. Gärna med en mjuk collagetröja som denna som OCKSÅ är på 50% nu, oooops….

 

 

Okej ska vi spana lite klänningar kanske? Denna gröna blev jag förtjust i, 40% rabatt så 299kr nu och den puderrosa samma pris, en riktig Johanna-klänning det där…

 

Okej denna off-shoulder-trend håller i sig och jag tycker det är såå elegant. Både den blå blusen (nu 199kr, undra om man vill ha sån som nyförlöst? Finns i vitt eller blått eller rött också…)  och den vita klänningen är något jag gärna skulle bära i sommar, gud vad fint. Den vita finns i massa olika färger för 199kr.

 

Och för oss gravida då? Vad ska vi ha på oss på midsommar? Man måste leta efter klänningar som inte markerar midjan och som gärna har lite stretch, sen tycker jag det är roligare att köpa vanliga klänningar istället för gravidklänningar så man faktiskt kan använda dem efteråt också… Att köpa raka klänningar i större storlekar som den här ljuslila med volangärm jag har här nere eller den blommiga lila som jag stoppar in armarna på är ett bra tips. 

 

 

Denna för 179kr i vitt eller 299kr i ljusblått ser t ex ut som en perfekt sån – det är också bra att änka på att kjollängden ska vara lite längre eftersom kjolen blir kortare av att magen drar upp klänningen…

 

Ska jag spana mer tips? Tryck på gillarhjärtat eller kommentera nedan vad ni vill se i rea-inläggen, haha. Jag kan nog göra hur många som helst!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.