Min lillebror – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Min lillebror

Måndag och ännu en bröllopshelg är förbi, Frida fick sin Hampus och mitt team på plats verkar ha sköt en fantastisk leverans men framfröallt så verkar det varit sen så kärleksfull och fin helg. Jag har fått tjuvkika på  lite bilder och OH MAJ GAD säger jag bara, ni får hålla span på Fridas blogg för det bli magi vill jag lova… Redan första gången hon visade mig skisser och tyger till sin klänning så höll jag på att smälla av, det var SÅ HON och den var SÅ VACKER – och som brud så blev hon såklart smashing, inte förvånande ett dugg.

Och nu när ännu en helg har rullat förbi så betyder det ett steg närmre att få träffa lillebror i maggen för mig och på tal om lillebror i magen så är den där pricken i kostym på bilden min lillebror, eller låtsaslillebror iaf som jag växt upp med. Vi firade semestrar i Frankrike, skidresorna Sälen, höstutflyktet i Tjörnarp och julaftonsmorgon ihop. Och har spelat kort miljoner gånger och lekt med både bilar och Barbiedockor. Min familj och hans familj. Hans föräldrar är mina gudföräldrar och dem rymde jag till när jag ville ”flytta hemifrån som Lotta på Bråkmakargatan”.

 

Hur som, igår firade han där lillebror på bilden 1 år som gift med fantastiska Henriette – hurra! Det betyder att jag låg gaaanska bakis för ett år sedan efter att ha dansat under bar himmel till solen gick upp. Annat nu kan man säga men snart är jag där igen, fast med Charles lillebror på utsidan och tack och lov ska vi inte på några bröllop som gäster i sommar men jag ska på stor 35årsfest så då får lillebror följa med och slå klackarna i taket… Eller det blir nog under bar himmel då också, vi har en liten förkärlek för dansgolv utomhus i vår familj kan man säga…

 

Den där brudbuketten alltså, en av mina favoriter som jag gjort… Att lilla Henriette ville ha en så stor och gigantisk brudbukett var så härligt och att få hennes mamma och även brudgummens mamma att plocka lite i sin trädgård som vi kunde blanda i och sedan plockade jag en del här i Höllviken och mixade med köpta blommor – den blev så rätt för henne i färg och form och allt. Det är svårare att göra spontan vilda buketter i färg för på något sätt så måste färgerna ändå harmonisera så det har jag fått öva en hel del på senaste åren..

 

 

Och så måste jag öva på att ta vettiga bilder med mina brudpar för det blir ALLTID såna här… Spexiga och skojiga, haha. Och ibland glömmer jag ens ta bilder med dem, så himla tråkigt efteråt när jag inser det. Tror jag missat ta bilder med säkert 10 brudpar och det stör mig varje gång jag kikar igenom arkivet.

 

Skånska fält, lupiner och junikvällar alltså.. Det är något visst med det – alla bilderna är tagna av Sandra Williamsson och de betyder såklart extra mycket för mig. Hon fångade mig och Rickard på bild också då minsann, minns att det var SÅ härligt att dejta min man på detta bröllop.

 

Och hörreni – tack snälla för feedbacken på gårdagens inlägg om relationer-  kunde bara hoppas på att det skulle landa så rätt men jag blir rörd av varenda kommentar där ni berättar hur inlägget fått er att tänka till en gång till och i vissa fall till och med öppna dialog med er partner – wow. Det är exakt därför jag vill jobba mer med relationer, för ibland är det så lite som krävs för att man ska komma loss och hitta rätt nycklar för att prata och hitta en bra balans.

 

Ha en fin måndag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JW

    Fick även mig att aktivt ändra mitt tankesätt. Vaknade efter att maken h gått till jobbet och blev sur för att hälften av disken stod utanför diskmaskinen trots att det fanns plats i. Sen kom jag på mig själv. Och började tänka att vi faktiskt sköter om vårt hem ihop. Så då plockade jag bara ner grejerna och satte igång maskinen. Mycket bättre än att sura. 😃 Tack!