Ses i Stockholm 4 juni? – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Ses i Stockholm 4 juni?

I annonssamarbete med Cervera.se

 

Okej nu är jag SÅ taggad för jag ska få komma upp till Stockholm en gång till innan lillebrors ankomst och då ska jag få bjuda ER på frukost och köra en livepodd med Paula i Cerveras fina butik på Sveavägen 24-26 och det kan hända att jag även passar på att köpa en present eller två för de kommer att vara härliga  erbjudanden i butiken under morgonen.. Jag har ju en hel del från min önskelista som jag gjort på Cervera, kommer ni ihåg inlägget?

 

 

 

Kom och shoppa presenter i lugn och ro i samband med livepodden. Perfekt nu inför dop, student, bröllop och sommarens festliga tillfällen eller kanske till dig själv? Kika in HÄR för att ta del utav massor med bra presenttips för sommarens alla festliga stunder. Jag ska unna mig mer porslin, haha. Blivit porslinsgalen! Nu är presenttiderna här och under morgonen så kommer ni att få ta del av fina erbjudanden i butiken och äta min favoritmåltid FRUKOST som de ställer i ordning… Så anmäl er genast så ses vi 4 juni på Cervera i Stockholm. Platserna är begränsade så det är först till kvarn, hoppas att vi ses!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. johannakajson
   johannakajson

   Jajemen, fram till 4 veckor innan kan man flyga och till och med fram till 2 veckor innan med läkarintyg 🙂

   1. Helena

    Så bra! Trodde man bara fick flyga fram till vecka 32 😂 Har Bf den 4 juni så det är spännande att följa dig!

    1. Stina

     V 28 om försäkringen ska täcka om något händer på utrikesflyg iaf. annars får man ha tillägg och så är det olika på olika flygbolag, men ofta vill de ha läkarintyg.