Johanna Kajson

Inskrivning på BB!

 

Numera kör vi ju veckans vlogg på onsdagar och för er som INTE tycker gravidvloggarna är så roliga kan jag berätta att i veckans vlogg som jag har spelat in idag på min födelsedag får ni hänga med ner på morgondoppet och i slutet av videon visar jag vår trädgård som jag är sååå kär i nu, planterar blommor varje vecka, haha…

 

Men för er som ÄR intresserade av gravidupdates så berättar jag om dagens inskrivning på BB i Lund, alltså vi har mött SÅ fina människor idag och hon som ska göra kejsarsnittet verkar helt fantastisk! Jag berättar mer om det på fredag men alltså – jag är så avundsjuk på vilken cool upplevelse Rickard kommer få denna gången.

 

Nu längtar jag!!!

 

Tusen tack för alla grattishälsningar, jag har haft en magisk födelsedag!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Vad genuint glad jag blir för din skull. Vilken lättnad liksom! O nu har du denna känslan med dig inför resten av nedräkningen liksom, härligt! Det värmer att höra att det finns sådana bra läkare o vårdpersonal också. 💕 Jag hoppas jag får samma bemötande när det är dags för mig o min sambo att kämpa för ett KS. 😊 Stor kram o grattis i efterskott!

 2. Emma Hagström

  Stort grattis till både födelsedag & graviditet fina du:) Har själv 2 barn. En son på 2,5 år och en dotter på 3 månader:) Lite nyfiken bara varför du ska göra kejsarsnitt? Kram

 3. Sara

  Blir så glad när jaghör vilket underbart bemötande ni fått! Helt fantastiskt! Vilken bra födelsedagspresent! Blir så klart nyfiken på vilken läkare som visar sånt engagemang!? Har själv gjort 3 KS i Lund med diverse positivt/negativt upplägg av förberedelserna inför dem. Pappa-bebis tiden e perfekt för bebisen att lukta på pappan o känna hans hjärtljud med!
  Lycka till!

  1. johannakajson

   Kan såklart inte skriva ut personens namn men åh så härligt det ska bli, längtar så mycket nu!!

 4. Tess

  Stort grattis igen! (måste ju inkludera alla sociala medier hehe när jag ändå kikar in här) . Tänk att ni nu verkligen är på upploppet inför lillebrors ankomst! Vi gick ju igenom detta för fem veckor sedan och jag är fasiken redan avis på er som ska få gå igenom det, så cool upplevelse (vår lillebror kom med planerat KS). Men nu ska du fortsätta fira DIN födelsedag och skumpan hoppas jag redan ligger på kylning redo att poppas när lillebror tittat ut, en av skumporna för att fira just DIG. Stor kram!