Måndagsfrukosten – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Måndagsfrukosten

Godmorgon och glad valborg – tänk att vi firar in våren på riktigt idag och vi ska göra det vännerna som bor längre ner på gatan på bästa sätt. Grilla och leka i trädgården, tända brasa här inne (insåg att vi nog inte orkar ta oss iväg med kidsen till firandet då de tänder elden ganska sent. – men man kan ju tända en egen brasa) och bara umgås!

 

Men först börjar jag dagen med måndagsfrukosten med mig själv, nu längtar jag tills vi plockar egna bär i trädgården men snart dyker väl de första svenska jordgubbarna upp – dyra som tusan men så värda att köpa i väntan på sina egna.. Jag planterade en tidig sort som jag hoppas hinner komma till midsommar och en som ger bär resten av sommaren sen.

 

Jag klurar på att så fler blommor men jag vet ju inte än hur det funkar i våra sandiga rabatter, jag har spritt ut lite överallt känns det snart som, haha… Men frön kostar så lite så att sprida ut lite på framsidan och slänga över lite jord och vatten kan väl inte vara fel, vet ni om det finns någon blomma/ frö som är så pass enkelt att så? De andra har jag ju gett ny jord både under och över och vattnat och trixat med så snart borde det väl dyka upp små skott om de ska ha klarat sig?

 

NU ska jag kicka igång två nya Great Weddings Academy deltagare och lite senare idag har jag veckans avstämningsmöte med Maja och Victor inför deras bröllop senare i sommar… Läser ni Majas blogg? Tror ni skulle gilla den, hon skriver lika ofiltrerat som jag om mående och livet som det kan vara med toppar och dalar, förutom att jag som vanligt kommer nära mina brudpar så jag ser dem som vänner till slut så är hennes blogg och podd två självklara delar i mina veckor. Tips!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.