Känningen ni frågat om – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Känningen ni frågat om

Innehåller såväl vanliga länkar som annonslänkar

 

Nu ni – nu har jag två supertips till er för jag får ALLTID frågor om dessa två klänningarna när jag bär dem och de är från HM vilket är kul för det gör dem lite mer prisvärda och jag såg att båda två finns inne online nu så skynda att fynda inför sommarens alla högtider!  Den ljusblå finns i korall och mörkblå nu också, hade jag inte varit gravid hade jag köpt den mörkblå också…. SÅ fin och användarvänlig.

 

 

På tal om bröllop så kom det ut tre intervjuer som jag är med i som bröllopsexpert i helgen – Metro Mode ville ha utomlandstips så den hittar ni här om ni är nyfikna och Skånska dagbladet ville prata sistaminuten-tips inför bröllop.  och MItt i Skåne också. Kul!

 

TIllbaka till klänningstipsen från HM. Den gula är ju dyrare men det är den värd för den ser ut som och kostar 10 gånger så mycket mer faktiskt så jag rekommenderar den som köp ändå!

 

 

Okej ni som letar klänningar, här kommer några tills jag spanat in…

 

Blå känning hittas här, sååå fin och min favoritblåfärg…. Och puderrosa spetsdröm med volang, superfin i sommar.

 

 

Den ljusrosa wrapen var också superfin och den riktigt mörkblå ljuva hade varit fin på ett höstbröllop också…

 

Ljuvlig blå klänning som hade varit SÅ fin på bröllop i sommar… Den ljusgröna och den gula är också superfina och hade varit fina som tärnklänningar också ju! Åh, jag ska jobba på lite bröllop så då måste jag har lite mer struktur och rejäla jobbklänningar, gärna med fickor, som jag jobbar i men annars hade jag gärna jobbar i den där ljusblå.

 

Förresten så fick jag bilder från Maria igen och där var två från den där ljusblå klänningen jag hade längst upp från HM fast med gravidmagen i vecka 28, så fint att kunna använda den på ett helt annat sätt.

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ina

  Kör en supervild chansning på att du orkar svara 🙈
  Dresscode mörk kostym och aftonklänning. Vad tar man som kvinna då på sig?

  1. johannakajson
   johannakajson

   Oj, står det alltså ”aftonklänning” i inbjudan? Då är det ju långklänning á la balklänning nästan (men inte med så stor kjol). Idag finns det ju massor med fint i kedjorna tack och lov <3

   1. Ina

    Ja det står aftonklänning, då vet jag vad jag ska bege mig på jakt efter ☺️ Tusen tack för hjälpen!