Pionerna är här – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Pionerna är här

Vaknade av att jag hörde Charles hojta “godmooorgooon” från sin säng där han och Rickard sov så jag smet in och tog med mig honom ner så Rickard kunde få sova vidare… inte ofta jag tar varken nätter eller morgon längre eftersom jag “har Mr Bebé på natten” som vi ser det, jag sover ju redan kass som tusan… men nu har jag fått sova två riktigt bra nätter och huvudvärken var okej så det var en fröjd att kunna ge världens bästa man sovmorgon.

Och det var en fröjd att tassa ner för trappen och mötas av detta, igår köpte vi äntligen hem lite ljuvliga snittblommor och det gör mig såå pirrigt lycklig varje gång jag ser på dem eller doftar på dem…

Pionernas tid är ÄNTLIGEN här, kolla bara! Vårens magi i rosa fluffig form…

Igårkväll shoppade vi gasolbrännare inför sommarens kvällar där ute (köpte ju el-lösningar i fjol men det var ett himla meck att dra ut och in dem hela tiden med förlängningssladdar hit och dit) och sen köpte vi faktiskt lillebrors lilla sett han ska få åka hem från BB i… mysigt!

Idag ska vi på glasspremiär i glasskiosken här vid vår strand, en tradition vi började med i fjol och på måndag när det är valborg har vi tydligen egen majbrasa och firande här nere på stranden. Urmysigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.