Gravidgråten – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Gravidgråten

Vilken söndag! Vilken helg! VI har gått bananas och köpt hem möbler till trädgården som levereras imorgon (strandstol, fler korgstolar, gigantiskt parasoll och supergasolvärmare som man kan tilta som ska värma upp hela bordet – hurra!) och sen har vi grillat supergott idag igen i solen och mötte upp våra vänner på spontan cykeltur till kiosken och sen stranden…. Vi bestämde oss för att fira Valborg här imorgon, ska bli mysigt att fira in våren!

 

Charles ville ha mammas skor idag – eller han var väl mamma då antar jag… Det är MYCKET att leka vem som ska vara mamman och pappan och bääbisen just nu och oftast ska jag vara bäbisen, han pappan och Rickard mamman. Haha, trodde inte att en treåring lekte så här men den leken har vi lekt typ varje dag i två veckor nu… Det sköna med att få vara bäbisen är att man mest kan ligga och småsova, låtsas gråta så får man kram, puss och flaska eller så bara sitter man bredvid. Värre är det för mamman/Rickard, haha.

 

Sen har vi vattnat i trädgården, Charles hjälpte mig vattna jordgubbsplantorna och jag försökte se chic ut i vita jeans och blå skjorta idag men jag har genomskinliga stödstrumpor på mig såklart – alltid dessa stödstrumpor…. Idag har jag förresten gravidgråtit 5 gånger (!!!) över att jag är så klumpig och otymplig. Det började imorse när jag äntligen hade försökt piffa mig lite i härliga kläder och vi skulle iväg så gick en knapp sönder i skjortan – sur som ett bi hämtade jag nål och tråd satte mig i bilen och sydde i knappen med fel färg på tråden lite halvsur men när jag skulle bita av tråden OCH SATTE LÄPPSTIFT PÅ ÄNNU EN SKJORTA för att jag inte har koll på att magen står ut så bröt jag ihop och grät och grät, haha. Alltså grät så Rickard och Charles fick trösta mig för jag orkade liksom inte med fler motgångar (HALLÅ GRAVIDHORMONER – en knapp gick sönder och det hamnade läppstift på skjortan,… Det var inte värre än så…) 

Sen har jag gråtit över stödstrumporna som jag måste ha, jag har gråtit över att jag inte har några shorts att ha på mig när jag skulle cykla till stranden osv osv osv. Orimligt men känslor som liksom svämmar över när hormonerna utmanar en så. Phu.

 

Nu tar vi söndagskväll, imorgon väntar halvdag och sen Valborg för att fira in våren – hurra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Kämpa på! När jag va gravid köpte jag sköna chinosshorts frågn HM logg i för stor st så funkade dem med magen.

 2. Tess

  Jäkla hormoner! Men vet du, tänk ändå att du nu är i vecka 30! Wihooooo! Och nu börjar bästa tiden när du snart kan ha skira klänningar som fladdrar skönt om magen. Men fasen vad de där hormonerna spökar till det. Frånsett från det, wow vilken härlig dag ni haft!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Ja men fladdrigs klänningar med stödstrumpor, haha. Hur inte snyggt?? 🙈🙈🙈 men jaaa vecka 30 – sånt jäkla goal!!