Vänner på distans – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Vänner på distans

Lördagmorgon och jag har plockat in krispiga tulpaner från vår trädgård som jag satte lökar för i höstas…. Det är en sån ENORM lycka varje gång jag kan plocka in något från vår trädgård, som magi liksom…

Jag fick sova heeeela natten för killarna sov inne jos Charles efter hans uppvak och idag väntar en lugn dag i solen bara vi tre… utflykter, fika, grillning och så ska vi plantera jordgubbslandet, lycka i enklaste form!

Den där sköna nattskjortan jag fick av Paula från Brand Mrkt i Stockholm lever jag i nu… Dock utan blomsterkrans just idag, haha.

Önskar jag hade en sån här chokladcroissant hemma från Mr Cake denna morgonen….

Hur som, i onsdags var jag ute och åt med mima vänner Annika och Jessica på en restaurang som heter Surfer’s i Stockholm och det var SÅ gott!! Men framförallt så var det en så himla härlig kväll med dem, trodde faktiskt inte jag skulle lyckas behålla mina relativt nya vänner i Stockholm när vi flyttade ner till Skåne men wow, vi ses faktiskt flera gånger om året och varje gång betyder så mycket för mig!! Annika var nere och hälsade på oss hemma i huset i somras med sin familj och jag hoppas på att Jessica ska komma i veckan så jag kan bjuda henne och Angelica på lunch här hemma.

Suddiga i Stockholmsnatten efter en lång härlig middag med en massaaa härliga samtalsämnen. Dessa vänner ger mig SÅ mycket energi!!

Nu ska jag dricka kaffe i solen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.