Planterar jordgubbslandet – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Planterar jordgubbslandet

Innehåller annonslänkar

Titta, jag och lillebror rockar blommigt idag eftersom vi varit iväg och handlat både blommor och jordgubbar för att plantera pallkragen som ska bli jordgubbslandet… Det är så himla spännande med trädgården i år för i fjol la vi ju tre små rabatter och att se saker sticka upp ur jorden som överlevt vintern eller att tulpanerna faktiskt kom från lökarna jag grävde ner i höstas är liksom SÅ ljuvligt för själen. Herregud vad det ger mycket energi att småfixa i sin trädgård, och mer ska det bli för varje år!

 

Att köpa jordgubbsplantor och smultronplantor tillsammans med Charles och plantera för att skörda hela sommaren känns också liksom overkligt och magiskt… Vi hade en liten hängande jordgubbsplanta förra året och bara att kunna skörda från den eller plocka blåbär i vår trädgård till frukostskålen eller eftermiddagsmelliset gjorde mig innerligt lycklig VARJE GÅNG. Ja – jag kan konsten att uppskatta det lilla till max.

Får alltid frågor om detta settet när jag bär det som ni hittar här, älskar det och så prisvärt! Spanade lite andra plagg jag gärna också skulle ha i min garderob därifrån:

 

Svarta byxor till vänster med blommor, 199krblå magisk kostym som jag nog måååste ha och sen de andra svarta kortare men skööönare byxorna till höger som nog passar min efter-förlossnings-kropp bättre i sommar…

 

 

Hur som, vi ska grilla hamburgare och plantera den där pallkragen strax…. Jag köpte lite andra blommor också och klurade på ännu mer planer för trädgården – jag fyller ju år om två veckor och tror faktiskt jag ska önska mig lite härliga krukor och dyrare blommor som jag inte unnar mig till trädgården för det ger mig så inre harmoni att pyssla där ute…

 

 

Förresten, fått så mycket beröm efter att jag hade den rosa klänningen i veckan så nu måste jag köpa mig en tror jag… Vill bara köpa billiga kläder inför sommaren dock eftersom jag lever i andra storlekar än jag har annars så jag spanar på rea och i kedjorna hela tiden och ska önska mig en massa fina kläder för att få känna mig härlig hela sommaren trots höggraviditet och sedan nyförlösthet, haha.

 

 

Huur läcker färg och så kan jag ha den som en öppen kimono nu innan med magen?  249kr, den får jag unna mig va?

 

 

Dags att plantera lite, ska nog kolla lite önskelista ikväll inför födelsedagsveckan, haha….

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. johannakajson
   johannakajson

   Eller hur, haha. Allt jag köpte efter förlossningen förra gången blev ju tyvärr stulet så jag har inte kvar det jag bar den sommaren 😩

 1. Anne

  Jag brukar försöka skilja på begär och vad jag verkligen behöver i kläd-och prylväg. Ofta finns det ju en del saker i garderoben som man kan återupptäcka. Bra för både plånbok och miljö!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Ja gud ja begär alla dagar i veckan, kläder har jag såklart men för mig så är det ändå så att jag vill köpa de där kläderna för att få känna mig lite som mig själv när inget annat passar. Det får mig att må bättre som både höggravid och nyförlöst (eftersom jag går upp 3-4 storlekar som jag bara kommer använda denna sommaren antagligen… skänker alltid kläderna efter så någon som faktiskt behöver dem får ta vid iaf – sämre för miljön men bra för den individ som får kläderna iaf tänker jag. Man kan inte tänka på allt så just i detta fallet prioriterar jag så <3.)