Home sweet home – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Home sweet home

Äntligen landat på skånsk mark och ska köra hem till mamma och pappa och hämta Charles, som jag längtar nu!! Fick precis denna bilden skickad till mig av mamma att han somnat gott ute, gullplupp!

Han sover fortfarande en halvtimme de flesta dagarna och behöver fortfarande den vilan vilket jag tycker är skönt. Vet att många barn slutar sova på dagen mellan 2 och 3 år och visst hoppar han över vilan ibland på helgen men då kan man inte åka bil eller vagn på eftermiddagen för så somnar han vilket blir lite begränsande så vi behåller vilan så länge han behöver den <3.

Han älskar vagnen från Britax han har hemma hos mommo å måffa – tänk att denna vagnvägrande lilla kille numera kanåka och sova i alla möjliga typer av vagnar!! Otroligt ju! Ska bli spännande att se om han vill åka vagn eller stå på ståplattan med lillebror i vagnen i sommar… gissar helt klart på att åka vagn faktiskt!

Bild Linda-Pauline

Nu ska jag köra dig, kanske ta ett bad och sen köra hem för FREDAGSMYS med hela familjen hemma. Kanske grilla.. kanske leka på stranden… kanske bara vila… och så komme veckans gravidupdate senare, tänk att jag snart går in i vecka 30, hurra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Am

    Våran kille är likadan, Som vi har kämpat med sömnen men nu går det bra att somna lite här och där minsann. Sover dock riktigt dåligt på natten vissa nätter. Är 3 år nästa månad! Tror han får sova på dagen så länge han somnar hyfsat snabbt på kvällen.